„KÉPVISELET ÉS BREXIT” Szeminárium

Az MVSZ az év első szakmai programjában, január 20-án délelőtt az éveleji vámszakmai jogszabályváltozások és aktualitások, valamint a vámügyi képviselet kérdései szerepelnek, délután pedig újra a Brexit lesz fókuszban.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordinálják, 2021. január 18-ig kérik megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre.
Röviden tájékoztatást adnak még a kreditpont gyűjtési kötelezettség teljesítéséről és az MVSZ keretében idén várható kreditpont szerzési lehetőségekről.
A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett szakmai napon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik szállítmányozóként brit relációjú áruszállítást szerveznek, vagy ilyen relációjú nemzetközi kereskedelmi ügyletekben érdekeltek.

A program időbeosztása:
Bejelentkezés lesz 9.00-9.30 között, az előadások 9.30 órától 16.30 óráig tartanak négy nagyobb blokkban.
A program megvalósítása: a TEAMS online platform alkalmazásával történik.

A bejelentkezési linket a regisztrált résztvevők számára 2021. január 19-én küldik meg.
A szemináriumra a jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2021. január 18-ig, és szintén eddig várják előzetesen a szakmai kérdéseket is.

Részvételi díj:
• Az MLBKT tagok számára -50%-os kedvezmény biztosított (7.000 Ft+áfa), ehhez kérjük, hogy a jelentkezési lapra  írják rá azt, hogy MLBKT tagok.

A  programterv innen érhető el.