2021. április 15-én lesz a Logisztika Napja

Idén 2021. április 15-én rendezzük meg újra Magyarországon a Logisztika Napját. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság kerek egy évtizede segít a jelentkezőknek, hogy ingyenes programjaik híre eljusson a logisztika iránt érdeklődőkhöz.

A tavaly tavaszi vírus hullám sajnos elvonta a rendezvények szervezéséről a cégek prioritását. Idén azonban nagyon bízunk benne, hogy a lehetőségekhez képest már megfelelően alkalmazkodtunk a megváltozott viszonyokhoz és a járványügyi szabályok betartásával is remek programokat vonultathatunk fel a 2021-es év Logisztika Napi események kínálatában.

Nagy örömmel támogatjuk az események szervezését és természetesen hírt adunk róla minden csatornánkon. Biztatjuk eseményszervezőinket, hogy szervezzenek online eseményeket, virtuális gyárlátogatásokat, workshopokat, minikonferenciákat, mutassák meg magukat a képernyőkön keresztül az érdeklődő szakmai közönségnek.

>>>https://logisztikanapja.hu/<<<

Kik szervezhetnek programot?

Bárki, akinek van mondanivalója a logisztikával kapcsolatban, és szívesen szervez egy ingyenes programot laikusoknak és/vagy szakmai közönségnek. Lehet oktatási intézmény, szakmai szervezet, vállalat, de akár magánszemély is.

Milyen programokkal lehet jelentkezni?

➦ Tartsa meg Logisztika Napi eseményét online, szuper lehetőségek vannak rendezvények, előadások, bemutatók megtartására.
➦ Tartsa fent a kapcsolatot a szakmai közösséggel
➦ Kapcsolódjon, hogy a szakmai egyeztetések segítsék az eligazodást
➦ Mutassa meg, mondja el, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézzen
➦ Most minden eddiginél fontosabb, hogy hírt adjanak magukról
➦ Érje el az érdeklődőket, hiszen minden figyelem a virtuális térre irányul

Azt javasoljuk, minél kreatívabb rendezvénnyel készüljenek, hogy megmutathassuk, mennyire sok mindent jelent az ellátási láncok hatékony és gördülékeny működésének biztosítása –hiszen tágabb értelemben véve erről szól ennek a szektornak a tevékenysége.

Program variációk, melyeket online formában javasolunk megtartani:

  • üzemlátogatás: ahol teljesen laikus érdeklődők is beleshetnek egy gyártó- vagy termelő cég mindennapjaiba
  • nyílt nap: logisztikai szolgáltatók mutathatják be innovatív, a nagyközönség számára is érdekes megoldásaikat
  • minikonferencia, találkozó: szakmai szervezetek vagy oktatási intézmények adhatnak fórumot különféle szakmai eszmecserének
  • bármilyen nem hagyományos rendezvény, amely felkeltheti az érdeklődést a szakma iránt, keressen meg minket, szívesen segítünk az ötletelésben

A 2019-es év programjaiból itt bőven talál ízelítőt.

Hogyan lehet jelentkezni programmal?

Az MLBKT végzi a programkínálat koordinálását és promócióját, de az események megszervezésben nem vesz részt. Ezen a regisztrációs linken lehet eseményt bejelenteni, ezeket folyamatosan tesszük közzé honlapunkon és kezeljük a befutó jelentkezéseket, amennyiben regisztrációköteles eseményről van szó.

A programok csak ingyenesek lehetnek!

Hogyan kell jelentkezni a programokon való részvételre?

Folyamatosan frissítjük a honlapot a beérkező programokkal, az eseményekre jelentkezni február közepétől lesz lehetőség. Az események menüpont alatt találod majd a meghirdetett programokat. Ha bármi kérdésed van írj a logisztikanapja@logisztika.hu címre.