Bemutatkozik új tagunk, az ALEF Distribution HU Kft.

Az ALEF Magyarország az AGILOX IGV technológia disztribúciójával bővítette portfólióját, mely az intralogisztikai folyamatok automatizációjára jelent professzionális megoldást. IT disztribútorként fontosnak tartják, hogy az automatizálási fejlesztéseket stabil és biztonságos infrastruktúrával támogassák.

Az AGILOX intelligens és költségtakarékos IGV-koncepciójával, klasszikus és új intralogisztikai folyamatok automatizálhatóak a gyártás és raktározási szektorban, akár az eddig oly nehézkesen megközelíthető „last mile automation” területeken is.

Míg az AGILOX ONE járműveket főként a termelés kiszolgálás, üzem és raktári területek közötti folyamatokat, addig az AGILOX OCF már klasszikus intralogisztikai feladatok automatizálását is lehetővé teszi a bejövő és kimenő áruk, a komissiózás vagy raktározás terén.

Projektjeik annyiban speciálisak, hogy az ALEF nem csupán az AGILOX Intelligens Önvezető Járműveit szállítja le, hanem informatikai partnerei, integrátorcégek segítségével meg tudja oldani a teljes infrastruktúra kialakítását vagy kibővítését is a wifi hálózattól kezdve a szoftveres integrációig. Partnerhálózatukban mindig megtaláljuk azt a céget, illetve tudást, amelyikre a speciális vevői igények miatt szükség van.

Azoknak az üzletileg sikeres, ám belső logisztikai folyamataikkal elégedetlen üzemeknek, logisztikai szolgáltatóknak segítenek az átállásban, újratervezésben, akik a saját automatizációs útjukat járva a cégük versenyképességének sikeréért is készek tenni.

Az általuk nyújtott szolgáltatás magában foglalja a termékek értékesítésén túl az ügyféligények és adottságok alapján összeállított, egyénre szabott megoldási javaslatokat, telepítést, és igény esetén a karbantartást is.