Konténer kerestetik – aki tud, segítsen!

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének  kérését tolmácsoljuk, ha tud, kérjük segítsen!

Mert a környezetvédelem mindannyiunk felelőssége!

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége partnere a PET Kupának, amely a folyóinkat érő hulladékszennyezés megelőzésén és elhárításán dolgozik közel 10 éve. A Tisza és mellékfolyói által „importált” hulladékot nemcsak eltávolítják, hanem önkéntesekkel együtt válogatják és továbbítják a hulladék hasznosítókhoz, hogy ezekből az értékes másodnyersanyagokból termékek készüljenek és visszatérjenek a gazdaság körforgásába. A folyamatos technikai fejlesztéshez, a továbbfejlődéshez, szükségük lenne további konténerekre.

A csatolmányban talál egy kis ízelítőt, hogy mire is keresnek ilyen konténereket.

Nagyban segítené munkájukat, amennyiben használt, vagy kedvező áron beszerezhető (gazdátlan, felújtásra váró) esetleg PR értékkel bíró adományozás, szponzorálás révén szert tudnának tenni ilyen konténerekre (1-2 db)  – a fenti célra.

A szövetség környezetvédelmi tevékenységét  – kedvcsináló – reklámfilmmel is illusztráljuk:  https://www.facebook.com/watch/?v=334834438273162

 

Amennyiben további információra van szüksége, tudja a szövetség munkáját segíteni, partnerével összekötni, kérem keresse a szövetség ügyvezetőjét az alábbi elérhetőségeken:

Hankó Gergely, ügyvezető
Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetség
1024 Budapest, Keleti Károly utca 11/A.

KSzGySz Facebook

KSzGySz LinkedIn

06 20 383 6242