Gyakornoki lehetőségeket keres az Ifjúsági Tagozatunk

Tisztelt Tagunk!

Nagy hangsúlyt fektetünk a jövő logisztikusaira. Szeretnénk, hogy az ellátási lánchoz kapcsolódó és logisztikai képzésben résztvevő hallgatók megtalálnák a szakma szépségét. Tudjuk, hogy ez egy hosszabb folyamat. Tisztában vagyunk azzal, hogy egy fiatal pályakezdő életében számos mérföldköve van, kezdve a sikeres szakdolgozattal, az első gyakornoki pozíción át. Ez utóbbihoz szeretnénk az Ön segítségét is kérni!

Amennyiben az Ön vállalatánál van lehetőség szakmai gyakorlat teljesítésére, esetleg gyakornoki, duális programban történő részvételre kérjük, legyenek kedvesek osszák meg velünk ezeket az információkat, hogy továbbíthassuk a hallgatók felé a nyitott lehetőségeket. Az érdeklődő és érintett hallgatók köre főként a szakképzésben, valamint BSc és MSc képzésben résztvevő hallgatók.

Emellet amennyiben lehetőség van az Önök vállalatánál szakdolgozatot írni, esetleg a téma kiválasztásában is támogatni tudják az Ifjúsági Tagozatos hallgatókat kérjük Önöket, hogy szintén osszák meg velünk ezt a számunkra nagyon hasznos információt.

Kérjük, az alábbi platformon adja meg lehetőségeit: https://forms.gle/FmWn3ErTGwCkPi689

Bízunk benne, hogy mind a cégeknek, mind a fiatal hallgatóknak olyan együttműködésben tudunk közreműködni, amely hosszú távon is sikeres lesz minkét fél számára.

Köszönettel,
Görbe Polina

Ifjúsági Tagozat tagozatvezető