Meghívó MVÜK évvégi programjára

MEGHÍVÓ 

Gyere el év végi eseményeink egyikére!

Együttműködő partnerként szeretnénk meghívni az MVÜK egyik félnapos eseményére, természetesen díj és kötelezettségmentesen.

Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége: érdemes megismerni felsővezetői üzleti klubunkat, mert komoly üzletek nem cégek, hanem emberek között születnek.

Tematikus klubjainkra, vagy vezetői találkozóinkra decemberben, egy eseményre várunk vendégként. Ha a téma felkeltette érdeklődésed, céged árbevétele eléri a minimum nettó éves 100 milló Forintot és szívesen tekintesz bele egy több mint 10 éve rendületlenül működő és fejlődő Üzelti Közösség életébe, kattints az alábbi linkre és jelentkezz egy eseményre, jelezve, hol hallottál rólunk.

2021. november 23., Ipari Klub eseménye

Flexibilitás és nyomonkövethetőség automatizált anyagellátási folyamatokkal. 

Napjainkban egyre többször merül fel az igény arra, hogy a termékekbe épülő komponensek pontosan dokumentálva legyenek. Ez nagy diverzitású alkatrészek beépülése esetén, különösen, ha a nagy flexibilitás is az igények listáján szerepel nem egyszerű feladat. Hoffmann Károly, a Sanmina-SCI Magyarország Kft alelnöke és ügyvezető igazgatója arra mutat majd példát, hogy ezt hogyan lehet megoldani költséghatékony szelektív utólagos automatizálással. Előadásában elektronikai gyártással kapcsolatos példát mutat majd be, de a megoldás különböző elemei szinte minden iparágban használhatóak.

Kizárólag ipari cégek felsővezetőinek szervezzük ezt a kapcsolatépítő, tudásmegosztó eseménysorozatot. Az eseményekkel elsődleges célunk, hogy életre hívjuk hazánk egyik legnagyobb ipari üzleti közösségét. Fontosnak tartjuk, hogy egyedülálló ipari fókuszú platformunkkal tudásmegosztással, üzleti kapcsolatépítéssel és inspirációval, kézzelfogható módon segítsük az ipari kötődésű vállalatokat, legyenek azok akár szolgáltatók, termékgyártók vagy kereskedők. Eseményeinken minden alkalommal kiemelten fogunk foglalkozni egy adott, iparhoz köthető témával.

Előadó Hoffmann Károly PhD, Vice president & General Manager, Sanmina Tatabánya Gyártól.

Napjainkban egyre többször merül fel az igény arra, hogy a termékekbe épülő komponensek pontosan dokumentálva legyenek.