Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!  

Ismerje meg Ön is a megbízható CustomRs megoldásunkat vámkezelési tevékenységének támogatására!

A CustomRs váminformatikai programunk megoldást nyújt a vámfeladatok teljesítéséhez, megbízható eszközként hatékony segítséget jelenthet vállalkozásának.

Egy egyszerű okmánykitöltő program helyett olyan okos rendszert biztosítsunk, amely amellett, hogy kihasználja az automatizálásban rejlő lehetőségeket, illeszkedik használója egyedi igényeihez is. Így az minimalizálhatja az operatív munkára fordított időt és növelheti a hatékonyságot.

Válassza most a CustomRs Cloud megoldásunkat vámkezelési tevékenységéhez, hisz június 30-ig a legnépszerűbb csomagajánlatunk még a tavalyi áron az Öné lehet!

Felhőszolgáltatásunk magában foglalja a vámfolyamatok informatikai támogatását, a szoftver, ügyféltámogatás, infrastruktúra és IT üzemeltetést is.

Amit a CustomRs programról tudni kell:

  • A jogszabályváltozások követése és a vámfolyamatok széleskörű lefedése mellett a rendszer minimalizálja az operatív munkát.
  • Automatikus folyamatok és korszerű platformok kerültek kialakításra, így egy majdnem teljesen papírmentes vámirodát tud működtetni. A platformok felülete egyszerű, biztonságosan és gyorsan megoszthatók a szükséges információk.
  • Programunkat szolgáltatásként (SaaS) kínáljuk a hozzákapcsolódó felhő, ügyféltámogatás, üzemeltetés és tanácsadás szolgáltatásainkkal.
  • A program moduláris felépítése lehetőséget biztosít, hogy akár az egyszemélyes vámügynökségek, de akár a bonyolult vámfolyamatokat kezelő nagyvállalatok is megtalálják a számukra megfelelő megoldást.

De ez még nem minden!

Az ajánlatunkhoz most egy Extra is jár, hisz ha megvásárolja a CustomRs Cloud megoldásunkat június 30-ig tavalyi áron, akkor pluszba az Öné lesz az „Automatikus e-mail küldés”* modulunk is ez év végéig!

*Eseménykezelő modulunkkal automatikus e-mail értesítési rend alakítható ki, amelynek köszönhetően hatékonyabbá válik a kommunikáció, Ügyfeleink idő takaríthatnak meg és korszerű szolgáltatást biztosíthatnak.

Ne hagyja ki ezt a különleges ajánlatot, szakértő kollégánk várja jelentkezését még ma!

További információ