A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT), mint a logisztikai szakterület egyik meghatározó, 1200 szakembert tömörítő szervezete LogConnect for Startups 2023 elnevezéssel pályázatot hirdet azon startupok részére, akik a logisztika valamely területén innovatív megoldással szolgálnak.

A pályázat kiírásával az MLBKT célja, hogy a logisztikai szegmens szereplői számára olyan innovációkat mutasson be, amelyek legfeljebb minimális piaci ismertséggel rendelkeznek, de a Társaság megítélése szerint figyelemre méltó megoldások.

Emellett a kiválasztott pályázatoknak és azok készítőinek lehetőséget biztosít arra, hogy egy nívós szakmai körben ismertté váljanak, ezzel jövőbeni ügyfeleket vagy finanszírozókat találhassanak.

A pályázat idén kerül először kiírásra, de célunk az, hogy évente megkeressük azokat a startupokat, akik a legjobb megoldást kínálják a piac számára, mi pedig potenciális megrendelői kört biztosítsunk nekik.

Az MLBKT-nál hagyománya van a legkiválóbbak megkeresésének és díjazásának. A szakma évek óta díjazza a logisztika, beszerzés és készletezés szakma kiválóságait, nevezetesen:

A pályázók köre

A pályázás menete

  1. Jelentkezési űrlap kitöltése, egy rövid, max 2 oldalas (vezetői összefoglaló jellegű) ismertető benyújtásával a pályamunkának szánt megoldásról, projektről.
  2. Az MLBKT által felkért Bírálóbizottság értékeli az ismertetőket és kiválasztja azokat a munkákat, melyek pályázóit felkéri a LogConnect for Startups 2023 című rendezvényen való részvételre
  3. A kiválasztott startupok röviden bemutathatják megoldásaikat az MLBKT és a tágabb szakmai közösségnek.

A bemutatásra kerülő megoldásokról a rendezvényen résztvevők szavazhatnak. A legtöbb szavazatot elnyert pályamunka LogConnect Startups 2023 Közönség Díjban részesül

A helyszínen a résztvevőknek lehetőségük lesz kapcsolatot építeni a potenciális megrendelőkkel befektetőkkel.

 

 Határidő:

2023. szeptember 10.

A döntés határideje:

2023. október 10.

A rendezvény időpontja:

2023. november közepe

A pályázatok formai követelményei

A pályázati dokumentációt elektronikusan kell benyújtani a jelentkezési űrlap kitöltésével.

A pályázat nyelve lehet magyar vagy angol nyelvű.


JELENTKEZEM

Értékelési szempontok

Díjazás

A legjobbnak ítélt megoldást az MLBKT LogConnect for Startups díjjal jutalmazzuk, bemutatjuk a Logisztikai Híradó decemberi számában, valamint az MLBKT social média felületein.

Jelentkezés határideje: 2023. szeptember 10.

  Várjuk jelentkezését, találkozzunk novemberben!


JELENTKEZEM