Konszolidált légi szállítási szolgáltatások Nyugat-Európa és Ázsia között

A cargo-partner ismét bővítette szolgáltatási portfólióját annak érdekében, hogy megbízható megoldásokat kínálhasson ügyfeleinek kulcsfontosságú nyugat-európai repülőterek és különböző ázsiai helyszínek között.

 

A cargo-partner folytatja nyugat-európai terjeszkedését, és heti rendszerességgel légi szállítási szolgáltatásokat kínál Ausztria, Németország, Svédország, Hollandia és az Egyesült Királyság főbb repülőtereiről több mint tíz indiai, kínai, szingapúri és thaiföldi desztinációra.

 

Jo Feiks, a cargo-partner globális légi szállítmányozásáért felelős igazgatója a következőképp nyilatkozott: „A hetekben kezdődik a légi árufuvarozás főszezonja, ezért több új járatot indítunk Nyugat-Európa és Ázsia között, hogy ügyfeleinknek a rugalmas megoldások mellett garantált kapacitást és versenyképes díjakat kínáljunk. A konszolidált megoldások egyértelműen a legköltséghatékonyabbak, miközben ötvözik a légi szállítás gyorsaságát és a heti indulások megbízhatóságát is.”

 

A cargo-partner megbízható légi szállítási szolgáltatásai háztól házig kínálnak megoldást Nyugat-Európából Delhi, Bengaluru, Mumbai, Csennai, Sanghaj, Bangkok, Hongkong és Szingapúr felé. A szolgáltatás kiterjed az elő- és utófutásra Nyugat-Európa bármely pontjáról India, Kína és Thaiföld teljes területén. Mindkét térségben a cargo-partner raktáraira és közúti szolgáltatásaira támaszkodunk.

 

A gyors disztribúciót a cargo-partner stratégiai fontosságú ázsiai helyszíneken kialakított logisztikai központjai, többek között a bangkoki, szingapúri, vietnámi (Ho Si Minh városában), hongkongi, sanghaji, kunshani, sencseni, yantiani és a nemrégiben megnyitott kantoni raktár teszik lehetővé.