A Diageo SOCIETY 2030: SPIRIT OF PROGRESS programjának bemutatása

MS TEAMS

A fenntarthatóság, az ESG jelentések, az SDG célkiztűzések megvalósítása aktuálisabb mint valaha, ezért a fenntarthatósági tagozat eseményén a Diageo – a globális prémium italnagykereskedő, több mint 200 márkát képvisel 180 országban  –  „SOCIETY 2030: SPIRIT OF PROGRESS” programja kerül  bemutatásra a program globális vezetője által.

A munkavállalói jóllét hatása a projektek sikerességére

MS TEAMS

Az előadás címe Munkavállói elkötelezettséget befolyásoló tényezők, valamint a munkavállalói egészség és jóllét hatásai a projektek megvalósíthatóságára, sikerére. A témáról A projektek mindig valamilyen változási folyamat részeként jelennek meg a változtatási döntést követően. Már a változás bejelentése pszichés félelmeket kelthet az emberekben a projektek iránt. Ezért a projektek sikerét nagymértékben befolyásolja a munkavállalói elkötelezettség és […]

Quo vadis domine? – azaz merre haladunk barátaim?

MS TEAMS

Mozgósító kerekasztal-beszélgetés az értékesítési/igény előrejelzés beválásának alakulásáról, az árbevétel és a nyereség trendekről, az azokra ható tényezőkről az elmúlt évek tanulságaiból kiindulva, megfogalmazva a közeljövő várakozásait.

Stressz pályakezdőként – Ifjúsági Tagozat programja

MS TEAMS

A stressz és a burn out egyre inkább érinti a pálykezdőket, friss diplomásokat. Fontos számukra a stressz megértése a burn out folyamata megértése, hogy meg tudják előzni annak elmélyülését. Nemzetközi tanulmányok egyre többet foglalkoznak a pályakezdőket érintő stresszel. Az előadás során olyan kérdésekre tekintünk rá

Kiterjesztett gyártói felelősség – EPR webinár

MS TEAMS

Magyarországon 2023. július 1-től kerül sor a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer (EPR) bevezetésére. Ezzel párhuzamosan a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos szabályok is megváltoznak. Az új rendszer célja, hogy az EU-s előírásoknak megfelelően áttérjünk a körforgásos gazdaságra, és a keletkező hulladék minimálisra csökkenjen.