Találkozzunk személyesen!

Esemény betöltése

« Összes Esemény

25. MLBKT Kongresszus

november 15. - november 17.

Smart logisztika: a változó világrend hatása az ellátási láncokra

ELŐADÓI FELHÍVÁS

Az MLBKT éves kongresszusa 25 éve a szakma legnagyobb találkozóhelye. Az elmúlt években a rendezvény 3 napján mintegy 500, ellátási láncban dolgozó szakember, vezető fordult meg.

A tavalyi rendezvény programját még megtekintheti a http://kongresszus.logisztika.hu

/kongresszus/ oldalon.

Szeretné megosztani tapasztalatait kollégákkal? Van egy jó megoldása?

Ha szeretne előadással vagy bármilyen más innovatív programmal csatlakozni az MLBKT

25. éves kongresszusához, akkor legkésőbb május 15-ig várjuk jelentkezését!

Előadói – közreműködői jelentkezés ITT

 

Az idei programról

Már szinte közhelyes, de bármerre nézünk, akár társadalmi, akár gazdasági területen, azt érzékeljük, hogy minden változik, méghozzá fergeteges sebességgel. A tavalyi kongresszuson megkezdett Ipar 4.0-hoz kapcsolódó kérdések ma is aktuálisak, sőt, a mindenre kiterjedő digitalizáció várható hatása mindennapi életünkre és így az ellátási láncokra megkerülhetetlen kihívások támaszt. A gyártótól a fogyasztóig terjedő ellátási lánc hajtómotorja fogyasztó, aki mindent azonnal szeretne, személyre szabottan és lehetőség szerint minél olcsóbban, ami nagy elvárásokat támaszt a gyártóktól a kereskedőkön át a logisztikai szolgáltatókig. Ezeknek megfelelni csak folyamatos fejlesztéssel, a megfelelő munkaerő biztosításával, a rendszerek összekapcsolásával, a digitalizációnak köszönhetően rendelkezésre álló, de jellemzően holt adattömegben rejlő lehetőségek kiaknázásával, a lánc szereplői közötti szorosabb együttműködésen nyugvó új üzleti modellek bevezetésével lehet.

A kongresszuson a fő iparági sajátosságok áttekintésekor szeretnénk megvizsgálni és bemutatni a különböző területeken (beszerzés – termelés – raktározás – disztribúció) már alkalmazott megoldásokat, illetve a várható újdonságokat.

Foglalkozni szeretnénk többek közt az integrált tervezés és kereslet-előrejelzés megoldásaival; a logisztikai tevékenység transzparenciája növelésének eszközeivel, az adatok információvá alakításának lépéseivel, az ebből kinyerhető gazdasági előnyökkel, a beszerzés 4.0 kihívásaival, az okos termelő, logisztikai eszközök és raktárak működtetésével, a hatékony alkatrészellátás trükkjeivel,  az automata-önvezető járművekkel, a virtuális valóság kiterjesztésében rejlő lehetőségekkel és azzal, hogy a vezetőknek milyen döntésekkel kell szembenézniük és hogyan tudják a munkavállalókat felkészíteni a változásra.

A témakörök kiválasztása során kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóság kérdésére, és szeretnénk rávilágítani azokra a lehetőségekre, melyekkel a beszerzési és logisztikai szakemberek járulhatnak hozzá egy élhető jövő kialakításához.

Mentés

Részletek

Kezdés:
november 15.
Vége:
november 17.

Helyszín

Hotel Azúr
Erkel Ferenc u. 2/c
Siófok,8600Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
Tel: 84/501-400
Honlap:
www.hotelazur.hu

Adjon visszajelzést!