Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ami a lean eredmények mögött van: hogyan tanulhatunk egymástól hatékonyan a leanről?

2017.06.08. 17:00 - 19:00

Az MLBKT Lean tagozata workshopot szervez

Ami a lean eredmények mögött van: hogyan tanulhatunk egymástól hatékonyan a leanről?

címmel

 

A lean menedzsmentről leggyakrabban akkor hallunk, amikor egy-egy sikersztori eredményeiről számolnak be (projekt)vezetők. A leanes sikersztorikkal van alkalmunk konferenciákon, üzemlátogatásokon, cikkeket olvasva vagy szakmai rendezvényeken is találkozni. Az érmének azonban csak az egyik oldala az eredmény. Az érme másik oldalán ott van a (lean menedzsmenttel kapcsolatos) tudás, amelyre építve ezek az eredmények elérhetővé válnak. Az érme ezen oldalával kevesebbet foglalkozunk… Pedig megfelelő „hozzávalók” nélkül soha nem jutunk közelebb a hőn áhított eredményekhez, célokhoz.

 

[box type=”info” ]Miről lesz szó?

  • Hogyan érdemes a leant „tanulni”, hogy ténylegesen elérhetővé váljanak potenciális előnyei?
  • Mit mutat érett és saját vállalatcsoportjukban is élenjáró lean vállalatok gyakorlata?[/box]

 

A workshop résztvevőivel interaktív módon megosztjuk, hogy mit ismertünk meg ezen vállalatok gyakorlatából a lean csoportvezetők és további menedzserek véleménye alapján. Továbbá közös gondolkodásra invitáljuk a résztvevőket, hogy túl tudjunk lépni a sokszor a szakmai közbeszédet is tematizáló közhelyeken („fontos a felsővezetés támogatása”, „képzés, képzés és képzés”, „megfelelő kultúra”).

 

Időpont: 2017. június 8. 17.00 – (max.) 20.00

Helyszín: MLBKT Titkárság (Hungaropharma Székház), 1061 Budapest, Király u. 12. 252-es tárgyalóterem

Előadó: Demeter Krisztina, tanszékvezető, egyetemi tanár, Budapesti Corvinus Egyetem, G Kar / Vállalatgazdaságtan Intézet / Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék

Jelentkezési határidő: 2017. június 7. 24 óra

Részvételi feltételek és jelentkezés

jelentkezem_gombA részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 25 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2017. június 7-ig.

További információk

Gálvölgyiné Horváth Edit
edit.horvath@logisztika
+36 1 267-8740

Részletek

Dátum:
2017.06.08.
Időpont:
17:00 - 19:00