Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Beszerzési Konferencia

2022.05.11. 09:00

beszerzesikonferencia.hu

Hiánypótló megoldások – 20 éves a BVK, 10 éves a Beszerzési Konferencia

2022. május 11.

Hillside Offices, Fundamenta Konferencia Központ, Budapest

 

Az MLBKT, a magyar ellátási lánc szakemberek, logisztikusok és beszerzők legnagyobb szakmai szervezete tagozatával, a Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubjával közösen, 10. alkalommal szervezi meg egész napos, izgalmas, interaktív konferenciáját. Szeretettel látjuk Önt is, ha munkájából vagy érdeklődéséből adódóan fogékony a beszerzési trendek, legjobb gyakorlatok iránt, és szívesen kapcsolódik be a professzionális eszmecserékbe. Sőt! Idén dupla örömünk adódik az ünneplésre, 20. évfordulóját ünnepli az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja.

Az elmúlt időszak és az utóbbi évek eseményei kapcsán a gazdaság számos területén tapasztalhattunk meg olyan banális hiányállapotokat, amelyek a korábbi években a normális gazdasági körülmények között eszünkbe sem jutottak volna.

A chiphiány csak egy a sok elem közül, amely magával rántotta szinte a teljes ellátási láncot és számos kihívás elé állította a beszerzői szakmát.

A Covid második éve egyre inkább világossá teszi, hogy kialakult egyfajta új világrend. Nagy kérdések, hogy mit kezdünk a hiánnyal, az időszakos lezárásokkal, ugyanakkor a felgyorsult információáramlással. Van, aki elfogadja, van, aki nem. Ki fogja ezt megfizetni, mi legyen ezután a savinggel? Mi legyen az olyan új/régi kihívásokkal, mint az e-mobilitás, fenntarthatóság, üzleti morál? Beszéljünk róla együtt május 11-én!

Tavaszi konferenciánkon terítékre kerülnek napjaink aktuális témái:

  • Van-e energiánk? – az energiapiac beszerzési és más kihívásai
  • Milyen hatással vannak a műanyagok beszerzési, ellátási, fenntarthatósági kihívásai mindennapi életünkre
  • Árkontroll féktelen környezetben
  • Kerekasztalbeszélgetések meghatározó hazai vállalatok beszerzési vezetőivel
  • és még sok aktuális kérdés

Jelentkezési határidő: 2022. május 3.

Részletek és jelentkezés >>> beszerzesikonferencia.hu

Részletek

Dátum:
2022.05.11.
Időpont:
09:00
Esemény kategóriák:
,