Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Céglátogatás a FESTO-AM Kft-nél – Meghívó Lean Tagozati programra

2019.04.25. 14:00 - 17:00

Az MLBKT Lean Tagozata szeretettel meghívja az érdeklődőket következő programjára, melynek során ellátogatunk a FESTO-AM Kft. csillaghegyi üzemébe.

Időpont: 2019. április 25. 14.00-17.00

 

Cégismertető

A vállalatot 1925-ben alapította Albert Fezer és Gottlieb Stoll, a Stoll család a mai napig tulajdonosa a cégcsoportnak. Jelenleg körülbelül 1300-an dolgoznak a magyarországi gyárban, így ez a vállalat harmadik legnagyobb gyártó részlege. A cég pneumatikus berendezések gyártásával foglalkozik, a gyártás jelentős részén kézi összeszerelés történik, de elkötelezett az ipar 4.0 megoldások irányába.

 

Program

Az üzemlátogatás alkalmával a vállalat rövid bemutatása után kilátogatunk a gyártó területre és ott igyekszünk minél több időt eltölteni. Mivel már elkezdődött az Ipar 4.0 megoldások gyakorlati alkalmazása így a látogatás során bemutatunk néhányat.

Az üzem Csillaghegyen található, így a belvárosból autóval mindössze fél óra alatt érhető el. Bízom benne, az Önök figyelmét is felkeltette a FESTO-val való közelebbről való megismerésének lehetősége, és örömmel jelentkeznek a rendezvényre!

Érdemes időben jelentkezni, ugyanis csupán 15 fő számára tudunk lehetőséget biztosítani a részvételre. A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében bíráljuk el, továbbá a létszám korlát miatt egy vállalattól első körben csupán egy jelentkezőt tudunk befogadni.

 

A helyszín: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. főporta.

A portán kell jelentkezni, ott bevárni minden jelentkezőt és együtt bemenni a gyár területére.

Nincs lehetőség a gyár területén kíséret nélkül tartózkodni/közlekedni, ezért a késve érkezők nem tudnak bejutni, lemaradnak a programról!

 

Megközelíthetőség egyénileg:

– autóval, parkolási lehetőség korlátozott számban a jelölt területeken.

 

A Magnólia utcában (fenti kép, bal felső sarok) jelentős a teherforgalom, ott nem javasoljuk a parkolást.

– busszal: 118-as busz a Szentlélek térről (Árpád híd budai hídfő) (A busz 20 percenként közlekedik, érdemes figyelni a menetrendet!)

 

Jelentkezési határidő: 2019. április 23.

 

Maximális létszám: 15 fő (!!)

 

 

Részvételi feltételek

  • A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
  • Maximális létszám 15 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk.
  • Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő.
  • Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2019. április 23-ig
  • Cégenként 1 fő regisztrációját tudjuk elfogadni. Azonos vállalattól a további jelentkező(ke)t várólistára tudjuk fogadni.

 

Részletek

Dátum:
2019.04.25.
Időpont:
14:00 - 17:00