Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Céglátogatás és workshop a Merian Foods Kft-nél

2023.06.26. @ 10:00 15:30

A vállalatok gyakran szembesülnek azzal a helyzettel, hogy a több munkafolyamaton keresztülhaladó termék nyomonkövetése, minőségének ellenőrzése problémákba ütközik. 

A gyárlátogatás során bemutatjuk Önöknek, hogyan lehet egy előző században tervezett üzem működésébe integrálni a XXI. századi technológiákat. 

A gyár kreatív tulajdonosa és üzemvezetője elkötelezett a minél magasabb színvonalú termékminőség biztosítása iránt, és egy olyan rendszert kívánt kiépíteni, mely a 13 lépéses gyártási folyamatot teljes egészében felügyeli. Ezt valósítottuk meg SCADA rendszerrel, beépítve és integrálva a szükséges nyomonkövetési eszközöket.

Az üzem megtekintése során bemutatjuk a rendszer fizikai megvalósulását, majd előadásunkban feltárjuk ennek elméleti és szakmai folyamatait.

Az ebéd utáni workshopon megvitatjuk a mesterséges intelligencia beépítésének és felhasználásának lehetőségeit. Kíváncsiak vagyunk az Önök véleményére, szeretnénk egy közös gondolkozás keretében felmérni az MI alkalmazásának elképzelhető jövőjét a gyártó üzemekben.

+36202310239

View Szervező Website