Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

KPI rendszerek lean szemléletű kialakítása – Meghívó

2018.10.10. 16:30 - 19:00

Szeretettel meghívjuk a Lean Tagozat következő workshopjára!

A délután során a KPI rendszerek lean szemléletű kialakítása lesz a téma.

Egy nagyon fontos és hasznos workshoppal készülünk számotokra! Október 10-én, szerda délután a Lean Tagozat szervezésében a KPI rendszerek lean szemléletű kialakításáról lesz szó.

 

Helyszín: MLBKT Titkárság (Hungaropharma Székház), 1061, Budapest, Király u. 12., 252-es tárgyaló
Időpont: 2018.10. 10. 16:45-19:00
Előadó: Galambos-Mindák Ildikó, Auchan Magyarország Kft., Lean csoportvezető
Szervező: Nika Tamás, MLBKT Lean Tagozat vezető

 

Hogy miért is ajánljuk feltétlenül a találkozót?

Biztos, hogy sehol nincs tökéletes KPI rendszer! Márpedig hiába van jó irány meghatározva a cégnél, hiában áll rendelkezésre a megfelelő munkatársi gárda, a megfelelő vevői megrendelésekkel, ha nem tudunk megfelelő visszajelzéseket kapni rendszer működéséről. Egy átlagos autót sem lehet megfelelően, jól vezetni, ha a műszerfalon össze-vissza adatok, nem releváns információk jelennek meg, miközben a szükségesekről pedig lemaradunk. Márpedig mi jellemzően egy Forma 1-es Ferrarit akarunk az első helyre kormányozni egy kiélezett versenyben!

A workshop keretében az elméleti előadás gyakorlati példákkal tűzdelt lesz, ahol bemutatásra kerül a Kano modell is. Ezt egy gyakorlati feladat megoldásával tesszük teljessé, így segítve a résztvevők számára a friss információk, új gondolatok saját gyakorlatba való átültethetőséget.

Az eseményt Galambos-Mindák Ildikó, az Auchan Magyarország Kft. lean csoportjának vezetője tartja. Ildikóék az elmúlt egy-két évben az Auchannál nagy erőkkel dolgoztak a KPI rendszer átalakításán, így különösen izgalmas és hasznos estének nézünk elébe!

Jelentkezési határidő: 2018. október 9.

Max. jelentkezési létszám: 20 fő

 

Részletek

Dátum:
2018.10.10.
Időpont:
16:30 - 19:00