Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

LEAN SZAKMAI FÓRUM

2023.04.25. 17:00 18:30

LEAN SZAKMAI FÓRUM

Szakmai feltöltődés, tapasztalatcsere, kapcsolatépítési lehetőség

2023. április 25., 17.00-18.30

Moderátorok:

Gedei Erika, az MLBKT Lean Tagozatának vezetője

Müller Péter, az MLBKT Lean Tagozatának projektvezetője

Helyszín: 1061 Budapest, Király utca 12., MLBKT tiktárság, 252-es tárgyaló (Hungaropharma Székház)

Miért aktuális a téma?

Napjainkban, a lean szemlélet, a lean eszközök és módszerek alkalmazhatóságának igénye és lehetősége az életünk minden területén megjelenik. A lean, mint professzionális gondolkodásmód alkalmazásának létjogosultsága, a veszteségmentes működés és folyamataink folyamatos fejlesztése nem csupán a gyártás és a termelés területén, hanem a szolgáltató szektorban, irodai környezetben, sőt, a hétköznapi tevékenységeinkben is egyaránt fellelhető.

A Lean szakmai fórum nagyszerű alkalom arra, hogy a lean szemlélet vagy az eszközök alkalmazásában szerepet vállaló szakemberek és a lean iránt érdeklődő kezdő résztvevők, meg tudják osztani egymással tapasztalataikat, sikereiket, kihívásaikat, akár a gyártás, szolgáltatás területéről vagy a hétköznapi életből hozott saját példán keresztül, amelyből a programon jelenlévők megismerhetik a legjobb gyakorlatokat, valamint inspirálódhatnak.

Kiket várunk?

A programra minden Lean Tagozati tagot szeretettel várunk!

A program fő célja az, hogy a januári ügyféligényfelmérés során felmerült igénynek eleget téve, a Lean Tagozat olyan lehetőséget biztosítson, ahol a tagok személyesen találkozhatnak, megismerhetik egymást, valamint megoszthatják egymással lean tevékenységgel, projekttel kapcsolatos tapasztalataikat kötetlen szakmai beszélgetés formájában.

A közös értékteremtés és tudásmegosztás megvalósítása érdekében arra bíztatjuk a lean tapasztalatot szívesen megosztó résztvevőket, hogy hozzanak magukkal lean szemlélet vagy eszközök alkalmazásában szerzett gyakorlati tapasztalatot – projektet, folyamatot, tevékenységet, sikerélményt, kihívást – a programon való bemutatáshoz.

 

Mire számíthat?

A program során saját tapasztalatokon keresztül mutatjuk be a lean gyakorlati megvalósítását, kérdéseit, valamint lehetőség nyílik lean bevezetéssel, eszközök alkalmazásával, folyamatok fejlesztésével vagy veszteségcsökkentéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

A Lean szakmai fórum nem más, mint egy óra szakmai feltöltődés, jó lean gyakorlatok és tapasztalatok megosztása egymással és remek lehetőség a kapcsolati háló szélesítésére, valamint inspirálódásra.

További részletek és jelentkezés >>>
Meghívó LEAN SZAKMAI FÓRUMRA

Részletek

Dátum:
2023.04.25.
Időpont:
17:00 – 18:30
Esemény kategóriák:
,