Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Meghívó a WOF & BUD Cargo Forumra

2023.09.27. 2023.09.28.

Az idei WOF & BUD Cargo Forumon páratlan élményt szerezhet a logisztikai és ellátási lánc területeiről.

 

A Budapest Airport ikonikus 1. Terminálján 2023. szeptember 27-28. között megrendezésre kerülő esemény az inspirációt, tudást és növekedést kereső logisztikai és ellátási lánc szakemberek számára nyújt tökéletes platformot, tapasztalati szinttől függetlenül.

 

Az egyik fő fókuszpont a KIÁLLÍTÁSI TERÜLET, ahol a piacvezetők legújabb megoldásait, technológiáit és szolgáltatásait mutatja be.

 

A KONFERENCIA napirendje nyolc érdekfeszítő, a digitalizációval, a fenntarthatósággal, az intermodalitással, az e-kereskedelemmel és más témákkal foglalkozó panelt tartalmaz, amelyeken iparági szakértők osztják meg értékes meglátásaikat.

 

Az Európa Hajó fedélzetén megrendezett DÍJÁTADÓ & JÓTÉKONYSÁGI gálaest pedig a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezett közösséget erősíti. Az eseményen nagy hangsúlyt kap a kapcsolatépítés, és páratlan lehetőséget biztosít az iparági szakemberek számára, hogy találkozzanak és bővítsék kapcsolatrendszerüket.

 

Csatlakozzon hozzánk ezen a kétnapos rendezvényen, amelyen a Cainaio, a DHL, az IKEA, a Qatar Airways, a Maersk, a Bosch, a Huawei, a DSV, stb. képviselői is részt vesznek.

 

Fuvarozók számára a belépés INGYENES!

 

Szervezők: Budapest Airport és WOF Group

További információ:  https://wofexpo.com/