Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Őszi B2VK/MLBKT fórum – Üzleti reggeli

2021.10.20. 09:30 - 11:30

Az MLBKT Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubja  szeretettel meghívja egy üzleti reggelivel egybekötött

COMMODITY WORKSHOPJÁRA

Az MLBKT Beszerzők és Beszerzési Vezetők Klubja a piaci igényekre reagálva, újabb, a későbbiekben remélhetőleg rendszeressé váló fórumának első alkalmára invitálja.

Ennek célja, hogy a mai, alapanyag válságokkal és turbulenciákkal terhelt világban igyekezzen segíteni azon beszerzőket, beszerzési vezetőket, továbbá alapanyag vásárlásokkal foglalkozó más üzletembereket, akik az alapanyag piacok kihívásaival nap mint nap szembesülnek és üzleti terveket kell ezekre összeállítaniuk.

2021 október 20-án, egy üzleti reggeli keretében, lehetőséget kívánunk biztosítani egy kiválasztott anyagcsoport, jelen esetben a fémek és fémalkatrészek területén, hogy a kollégák megbeszélhessék a kihívásaikat, megosszák egymással gondolataikat, lehetséges megoldásaikat, egymástól ötleteket és inspirációt merítve tervezhessék ezen anyagcsoport vonatkozásában a következő üzleti évet, készüljenek a soron következő feladataikra.

A jövőben tervezzük más anyagcsoportokra is hasonló fórumok elindítását, hogy minden beszerző megtalálhassa a maga termékkörének kihívásaira a lehetséges válaszokat.

 

Az esemény formája: Üzleti reggeli

Az esemény helyszíne: Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Székház, Budapest, Alkotás u. 55-61, 1123

Az esemény időpontja: 2021.10.20. 9:30


Legyenek napra kész szakmai ismeretei első kézből! Vegyen részt Ön is! Részletek >>>

Jelentkezés >>>


Jelentkezési határidő:
2021. október 18. 12:00

Részletek

Dátum:
2021.10.20.
Időpont:
09:30 - 11:30
Esemény kategória: