Találkozzunk személyesen!

Esemény betöltése

« Összes Esemény

  • Ez az esemény befejeződött.

Raktározás menedzsment tréning

2017. ápr. 26. - 2017. ápr. 27.

Fókuszban a raktár-optimalizálás

Egyedülálló képzést hirdet meg Tréning Központunk, amely a raktár-optimalizálással kapcsolatos tudnivalók és a szabályozás aktualitásainak ismertetése mellett gyakorlati feladatokkal segíti elsősorban a raktárvezetők, de a logisztikai vezetők, anyaggazdálkodók munkáját is.

A raktárlátogatási program során az AVON raktárépületét tekintjük meg, majd konkrét monitoringrendszer használatával mérési és egyéb feladatokat végzünk. A mérések és feladatok, azok pontos értékelésének elsajátításával a résztvevők képessé válnak arra, hogy hasonló módszerekkel saját cégüknél is azonosítani tudják a fejlesztést igénylő folyamatokat.

A tréning harmadik napján interaktív szimulációs környezetben dolgozunk, ahol a résztvevők különböző szerepekben próbálják ki magukat.

A háromnapos tréning során a résztvevők válaszokat kaphatnak a saját cégük raktármenedzsmentjével kapcsolatos kérdéseire is. Kiemelten foglalkoznak a raktári mutatószámokkal, valamint olyan gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el, amelyeket azonnal alkalmazhatnak vállalatuk raktárgazdálkodási folyamatainak fejlesztése érdekében.

Jelentkezési határidő: 2017. március 30.

Képzési napok: 2017.04.26-27. és 2017.05.05.

Részletes információk a tréningről >>>

Részletek

Kezdés:
2017. ápr. 26.
Vége:
2017. ápr. 27.
Esemény Category:
Honlap:
http://scmtrening.hu/logisztika/folyamatfejlesztesi-kurzusok/raktarozas-menedzsment/

Adjon visszajelzést!