Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Swimlane folyamatábrázolási technika bemutatása a Lean Tagozat szervezésében

2019.02.19. 16:00 - 19:00

Meghívó a Lean Tagozat következő eseményére!

a

A megfelelő fejlesztésekhez, a vállalati világ összetettsége és bonyolultsága miatt szükség van különböző modellezési technikákra, ahol a folyamataink strukturális vázát látjuk a részletek nélkül, és amin keresztül könnyebben felismerhetővé válnak a megszüntetendő problémák, leanes szakszóval a veszteségek.

Ezért február 19-én délután a szolgáltatásoknál, több szereplős, összetett folyamatoknál legpraktikusabbnak tartott módszert, a swimlane folyamatábrázolási technikát fogja bemutatni a Lean Tagozat két vezetője, Fésüs Norbert logisztikai rendszertervező és Nika Tamás lean szakmérnök, a Kaizen Pro Kft. munkatársai. Emellett szó esik több különböző technikáról is, mit mikor érdemes használni – és ami legalább ennyire fontos: mit mikor nem…

Az alkalom gyakorlatorientált lesz, az idő nagy részében a résztvevők kis csoportokban egy valódi példán keresztül fognak rutint szerezni a folyamatábra használatával kapcsolatban. Emellett szó lesz a folyamatábrázolás folyamatfejlesztésben betöltött szerepéről és számszerűsítési lehetőségekről.

Az alkalmat olyan szakembereknek, csoport- és vállalati vezetőknek ajánljuk, akik munkájuk során gyakran találkoznak olyan fontos problémákkal, amik több osztályt, vagy akár több céget is érintenek.

 

Időpont: 2019.02.19. 16:00-19:00

Helyszín: Budapest, Király u. 12, 1061

Maximális létszám: 16 fő

Jelentkezési határidő: 2019. február 18.

 

A programon történő részvétel az MLBKT tagjai számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

 

Részletek

Dátum:
2019.02.19.
Időpont:
16:00 - 19:00