Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

TECHTOGETHER+

2023.10.17. @ 09:00 - 17:00

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. Az innovatív ipari trendekre fókuszáló kiállításon a robotika, automatizálás, elektronika, rendszerintegráció, szoftverfejlesztés kiváló hazai képviselőivel találkozhatnak az érdeklődők. A szakmai találkozók mellett hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében és mutatják be újfejlesztésű járműveiket, legyen az hajó, versenyautó vagy rakéta. A rendezvény keretében zajló járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő. Találkozzon a jövő iparának főszereplőivel október 17-én az Eiffel Műhelyházban!

 

Technológiai, fejlesztési kihívásai vannak? Kérdezze a szakértőt!

 

A TECHTOGETHER+ rendezvényen személyesen találkozhat a robotika, automatizálás, elektronika, rendszerintegráció, szoftverfejlesztés kiváló hazai képviselőivel, akik segíthetnek a probléma hatékony és gazdaságos megoldásában. Amennyiben a műszaki kihívások mellett a kapcsolódó HR kérdésekben is segítségre van szüksége, erre is talál választ a helyszíni kiállításon.

 

A TECHTOGETHER + rendezvényen szakmai találkozókra, személyes egyeztetésekre nyílik lehetősége az Eiffel Műhelyház mozdonytermében. A rendezvény ezen részének látogatása díjmentes, mindössze előzetes regisztrációhoz kötött, amit az alábbi linkre kattintva tehet meg!

 

 

Valódi újdonságot szeretne látni vízen, földön, levegőben?

 

Az innovatív ipari kiállítás mellett a résztvevők megcsodálhatják a magyar egyetemi hallgatók elmúlt 12 hónapban épített járműveit, legyen szó hajóról, elektromos vagy belső égésű motorral hajtott versenyautóról, esetleg saját fejlesztésű rakétáról.

 

A Techtogether mérnökhallgatói versenyre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, a Debreceni Egyetem Műszaki Karáról, az Eötvös Loránd Tudományegyetemről, a Neumann János Egyetemről, az Óbudai Egyetemről, a Pannon Egyetemről, a Széchenyi István Egyetemről és a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karáról érkeznek csapatok. A járműipari trendekhez igazodva, a több mint kétszáz hallgató 34%-a informatikai képzésről (mérnökinformatikus, mechatronikai mérnök, villamosmérnök), 32%-uk járműmérnökként, és 29%-uk gépészmérnökként kezdi hamarosan pályafutását a hazai vállalatok valamelyikénél.

 

Mi lesz a munkaerővel, mi lesz a vállalattal?

 

A rendezvény részeként sor kerül az autopro.hu és a Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE) közös járműipari konferenciájára, melynek témája A fenntarthatóság útján az autóipar – Versenyképes megoldások a mesterséges intelligenciától az elektrifikációig. A konferencián a legaktuálisabb kérdések kerülnek fókuszba, mint hol kezdjük a mesterséges intelligencia alkalmazását? Kit keressünk kérdéseinkkel a témában?

 

Miért nem lehet tovább várni az informatikai fejlesztésekkel és mit kockáztatunk a halogatással? Hol van az ember helye ezen az elképesztően gyors informatikai versenyfutásban?

 

Miként változtatja meg az életet egy új hárombetűs mozaikszó és ki az ördögnek kell egyáltalán? És ha már ESG, akkor mi köze van a termék tervezéshez, a csomagolás fejlesztéshez vagy akár a tűzvédelemhez?

 

A konferencia konferencia részletes programja: https://techtogether.hu/#program

 

A konferencián való részvétel díjköteles. További részletekért látogasson el a TECHTOGETHER+ hivatalos oldalára: https://techtogether.hu/