Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Vállalatlátogatás a SIMON Műanyagfeldolgozóhoz (Simon István E.V.)

2018.09.12. 13:00 - 16:30

Szeretettel meghívjuk az MLBKT Lean Tagozatának legújabb programjára a következők szerint:

Helyszín: SIMON Műanyagfeldolgozó kőszárhegyi üzeme (Simon István E.V., 8152 Kőszárhegy, Kandó Kálmán u. 2.)
GPS koordináták: N47,0913; E18,3414

Időpont: 2018. szeptember 12. 13.00-16.30

A vállalatot 1985-ben alapította Simon István, aki mai napig tulajdonosa a cégnek. Az ügyvezetést ugyanakkor már fia, Simon Péter végzi. Jelenleg körülbelül 400-an dolgoznak a gyárban, ahol TIER2-es beszállítóként az autóipar több szereplőjének és többek között orvosi cégeknek is gyártanak műanyag alkatrészeket.

Program
Az üzemlátogatás alkalmával a vállalat rövid bemutatása után egy különleges élményben lehet része a látogatóknak. A vállalat HR vezetője, Egeressy Viktor, elhivatott folyamatfejlesztőként igyekszik a HR csoport berkein belül alkalmazni a lean filozófiát. Hogy ez mit is jelent a gyakorlatban, azt Viktor fogja bemutatni a jelenlévők számára. Ezután a gyártóterület is bemutatásra kerül. Itt nem a különböző, ismert lean eszközök egymásra halmozását lehet tapasztalni, sokkal inkább a praktikum, az észszerűség és a folyamatos előrelépésre törekvés eredményét.

Az üzem ráadásul Budapesttől autóval mindössze 1 óra alatt érhető el!

Bízom benne, az Önök figyelmét is felkeltette a Simon cég közelebbről való megismerésének lehetősége, és örömmel jelentkeznek a rendezvényre!
Érdemes időben jelentkezni, ugyanis csupán 10 fő számára tudunk lehetőséget biztosítani a részvételre. A jelentkezéseket a beérkezésük sorrendjében bíráljuk el, továbbá a létszám korlát miatt egy vállalattól első körben csupán egy jelentkező befogadására van lehetőség. Illetve a vállalat kérésére a jelentkezések végső elbírálását a Simon Műanyag feldolgozó cég munkatársai végzik.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 10.
Maximális létszám: 10 fő

A programra kizárólag MLBKT tagok jelentkezését fogadjuk el, részvételük ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!
Egy cégtől csak egy fő jelentkezését fogadjuk el!

FONTOS! A helyszínen legyen Önnél személyi igazolvány, mert beléptetéskor szükséges bemutatni!


A LÉTSZÁMKERET BETELT, TOVÁBBI JELENTKEZÉST MÁR CSAK VÁRÓLISTÁRA FOGADUNK EL. VÁRÓLISTÁRÓL RÉSZVÉTELT CSAK ESETLEGES LEMONDÁS ESETÉN TUDUNK BIZTOSÍTANI.
VÁRÓLISTÁRA AZ EDIT.HORVATH@LOGISZTIKA.HU E-MAIL CÍMEN LEHET JELENTKEZNI.

Részletek

Dátum:
2018.09.12.
Időpont:
13:00 - 16:30