Tér, idő, adatok

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) és a Magyar Térinformatikai Társaság (HUNAGI) 2009. április 15-én tartja  második térinformatikai rendszerek logisztikai alkalmazását áttekintő egynapos konferenciáját.

Ma még nem látható pontosan, hogy a jelenlegi gazdasági válság hogyan és mennyiben alakítja át a tágabb értelemben vett ellátási láncokat. Annyi bizonyosnak tekinthető, hogy még inkább előtérbe kerülnek a költséghatékonyságot, takarékosságot és az infrastrukturális elemek visszafogottabb használatát lehetővé tevő megoldások, alkalmazások, eljárások. Azt is bizton állíthatjuk, hogy ebben jelentős szerepük lesz a térinformatikai rendszereknek, ide értve a helymeghatározást, nyomon követést, biztonságot, kommunikációt és beavatkozást.

A konferencián három blokkban tekintjük át ezt a szakmai területet:

  1. Az ellátási láncokat befolyásoló nemzetközi együttműködési és szabályozási munkálatok, különös tekintettel az EU stratégiai elképzeléseire.
  2. Az alkalmazások során megvalósított vagy folyamatban lévő térinformatikai fejlesztések a felhasználóknak nyújtott előnyei.
  3. Egyes rendszerek bevezetéséből és alkalmazásából származó tanulságok esettanulmányokon keresztül.

Szakmai előadással jelentkezni lehet február 25-ig az alábbi linken keresztül.

Előadói felhívás elérhető itt!

Adjon visszajelzést!