ITD Hungary: ENSZ beszállítói konferencia

Az ITD Hungary Zrt. a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium magyar befektetés ösztönzésért és kereskedelemfejlesztésért felelős szervezete. A társaság feladatai: a hazánkba irányuló külföldi működő tőkebefektetések ösztönzése, a külföldi befektetők számára információs, projektmenedzsment és támogatási egyablak működtetése; valamint a magyar kis-, közép- és nagyvállalatok külpiaci törekvéseinek támogatása.

Az ITD Hungary a New York-i Főkonzulátussal együttműködésben, Magyarországon első alkalommal ENSZ beszállítói konferenciát rendez, amely Budapesten lesz,

2009. március 30-31-én.

Az ENSZ önmaga fenntartása érdekében tavaly mintegy 10,8 mrd USD-t költött el, de eddig, ebből a magyarországi gyártók, kereskedők a kapcsolati tőke, valamint a kevés információ miatt csekély mértékben részesültek. A szervezet központilag rendezi összes beszerzését, amely az adminisztratív apparátus fenntartásától a békefenntartó alakulatok ellátásáig számtalan területet érint.

Az ENSZ jelenleg az alábbi szektorokban várja a beszállítani kívánó magyarországi vállalkozásokat (kis-, közép- és nagyvállalatokat egyaránt)

Termék:
? Élelmiszer
? Gyógyászati segédeszközök / felszerelés
? Jármű
? Számítógép és szoftver
? Ház és házszerkezet
? Távközlési felszerelés
? Laboratóriumi felszerelés
? Vegyipar (POL)
? Építőanyag

Szolgáltatás:
? Biztonsági
? Munkaerő kihelyezés
? Mérnöki
? Építési
? Közösségi
? Árufuvarozás
? Nyomtatás és felszerelés kölcsönzés
? Tanácsadás
? Távközlési

A konferencia nyelve az angol.  A résztvevők mindkét nap délelőttje folyamán előadások keretében tájékoztatást kapnak az ENSZ beszerzési mechanizmusáról, valamint tanácsokat a szervezettel való sikeres kereskedés lebonyolításához . Az előadásokhoz  szinkrontolmácsot biztosítunk.

A délutáni szakaszban a jelentkező cégek 20 perces, négyszemközti bemutatkozó tárgyalást folytatnak az ENSZ tisztségviselőkkel, meghatározott tárgyalási mátrix alapján. A céges tárgyalásokhoz tolmácsolást nem tudunk biztosítani!

A rendezvényen való részvétel díja 10.000 Ft, amely cégenként 2 fő részvételi lehetőségét foglalja magába. További személyek részvételi díja 5.000/fő. Amennyiben termékét/szolgáltatását a rendezvényen be kívánja mutatni, korlátozottan lehetőséget biztosítunk erre, melynek díja 30.000 Ft/megjelenés. Az árak az adót tartalmazzák.

Amennyiben részt kívánnak venni az ENSZ beszállítói konferencián, visszajelzésüket várjuk március 3-ig, keddig az ensz.beszallito@itd.hu e-mail címre.

A jelentkező cégeknek az eseményről részletes tájékoztatást adunk .

További információ, kérdések esetén állok rendelkezésükre a (06-1) 472-8110-as telefonszámon.

Üdvözlettel:

Krankovics Sándor
tanácsadó, Speciális Programok
Üzletfejlesztési igazgatóság

ITD Hungary Zrt.;1061 Budapest, Andrássy út 12.
Telefon: (06-1) 472-8110
Fax: (06-1) 473-8201
E-mail: sandor.krankovics@itd.hu

Adjon visszajelzést!