Előadóink bemutatják az innovációk európai és világtrendjeit, az innovációs folyamat első lépéseit, az innovációk megvalósítását, a pályázatkészítéssel kapcsolatos tudnivalókat, az innovációk finanszírozási kérdéseit és az innovációs szolgáltatásokkal kapcsolatos lehetőségeket.

K+F és innováció az Európai Unióban és Magyarországon – MKIK szemináriumsorozat indul.

Tisztelt Hölgyem!  Tisztelt Uram!

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2009. szeptember 17-én, csütörtökön, 10.00 órai kezdettel megrendezésre kerülő K+F és innováció az Európai Unióban és Magyarországon című ingyenes szemináriumára. Akadályoztatása esetén természetesen szívesen látjuk munkatársát is.

A szeminárium a versenyképes kis- és középvállalatok alapításához, illetve a már működő KKV-k versenyképességének növeléséhez kíván gyakorlati segítséget nyújtani. Előadóink bemutatják az innovációk európai és világtrendjeit, az innovációs folyamat első lépéseit, az innovációk megvalósítását, a pályázatkészítéssel kapcsolatos tudnivalókat, az innovációk finanszírozási kérdéseit és az innovációs szolgáltatásokkal kapcsolatos lehetőségeket. Bízunk benne, hogy az előadásokat egyaránt hasznosnak ítélik majd meg a vállalkozni kívánó fiatalok és a már tapasztalattal rendelkező, de a vállalkozásukat továbbfejleszteni kívánó vezetők is.

A rendezvény programja és a jelentkezési lap ide kattintva letölthető! Jelentkezését legkésőbb 2009. szeptember 14-ig a következő elérhetőségeken várjuk:


fax: (1) 474 5149 vagy e-mail: intdept@mkik.hu

A szeminárium egy rendezvénysorozat része, mely a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Versenyképes vállalkozókkal az Európai Unióban II című projektjének keretében, a Kis- és Középvállalkozói Célelőirányzat (KKC-2008-V) támogatásával valósul meg. Bővebb információ az MKIK honlapján olvasható: http://www.mkik.hu/index.php?id=3977

További információ: Pálmay Flóra, nemzetközi igazgatóhelyettes, telefon: (1) 474 5143, e-mail: palmay@mkik.hu .

A rendezvényen való részvétel ingyenes! A résztvevők a szemináriumon kézhez kapják az MKIK Vállalkozók Európában kiadványsorozatában megjelent szintén térítésmentes K+F és innováció az Európai Unióban és Magyarországon című kiadványát.

Részvételére feltétlenül számítunk, várjuk rendezvényünkön!

Adjon visszajelzést!