MLBKT logo A Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszéke és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Oktatói Tagozata ezúttal tisztelettel meghívja Önt A logisztikai karrierpálya lehetőségei és buktatói című minikonferenciára.

A logisztikai karrierpálya lehetőségei és buktatói – minikonferencia

bceA Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszéke és a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Oktatói Tagozata ezúttal tisztelettel meghívja Önt A logisztikai karrierpálya lehetőségei és buktatói című minikonferenciára.

A logisztikai karrierpálya lehetőségei és buktatói

Időpont:
2009. október 16.;10- 12 óra között

Helyszín:

BCE ?C? épülete (új épület) VIII. előadó; Budapest 1039 Közraktár utca 4-6.

MLBKT logo

Program

Megnyitó: Gelei Andrea (tanszékvezető, BCE LEM Tanszék)
Előadó: Kovács András (Business Unit Manager, Grafton Recruitment Kft.): Logisztika a munkaerőpiacon – trendek, lehetőségek, esélyek
Felkért hozzászóló: Szabó Zoltán (ügyvezető igazgató, Ghibli Kft.): Milyen állásokat pályázhat meg eséllyel egy logisztikai szolgáltató cégnél a logisztikát végzett egyetemista?
Hozzászólások

A minikonferencián való részvétel ingyenes, de kérjük, hogy részvételi szándékát e-mailben jelezze Kulcsár Krisztinának: krisztina.kulcsar@uni-corvinus.hu

Adjon visszajelzést!