mlbkt_kongresszusA kongresszusunk első napján ismét rendezünk hallgatói konferenciát a jövő szakemberei számára. A tavalyihoz hasonlóan az MLBKT Elnöksége úgy döntött a rendezvény teljes első napjára ingyenesen meghívja a felsőoktatási intézményekben logisztikát hallgató diákokat és ezen felül felajánlja számukra a virtuális állásbörzén való részvétel lehetőségét.

Hallgatói konferencia idén is

A kongresszusunk első napján ismét rendezünk hallgatói konferenciát a jövő szakemberei számára.

A tavalyihoz hasonlóan az MLBKT Elnöksége úgy döntött a rendezvény teljes első napjára ingyenesen meghívja a felsőoktatási intézményekben logisztikát hallgató diákokat és ezen felül felajánlja számukra a virtuális állásbörzén való részvétel lehetőségét.

Összesen 100 hallgató ingyenes jelentkezésére van lehetőség, a helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel. Ha egy intézménytől nagyon sokan jelentkeznének, akkor az összjelentkezések függvényében limitálhatjuk az ingyenes részvételt maximum 15 főben.

A hallgatói konferencia programja

hallgatoi_konferencia

Virtuális állásbörze

Azon hallgatók, akik szeretnének az állásbörzén megjelenni, azokat kérjük, hogy önéletrajzukat legkésőbb október 30-ig juttassák el az MLBKT Titkárságára a logisztika@logisztika.hu címre. Ezeket az önéletrajzokat feltöljük az MLBKT honlapjára, ahol vállalati résztvevőink megtekinthetik azokat és előzetesen egyeztethetnek időpontot akár a rendezvény alatti személyes találkozásra.

Akik a rendezvény többi napján is szeretnének ott lenni teljesen önköltséges részvételi feltételeket határoztunk meg az alábbiak szerint. (Szállást és étkezést számukra a Nereus Park Hotelben*** fogunk biztosítani.)

dijak

Letölthető dokumentumok

Hallgatóknak:

Oktatóknak:

Adjon visszajelzést!