A konferencián a legjobb hazai szakemberek tartanak tájékoztatást a benchmarkingban elért eredményeikről. Az előadók által bemutatandó jó gyakorlatokkal tovább színesedhet a benchmarking eszközök és módszerek kelléktára.

Benchmarking konferencia az IFKA szervezésében

?A MIKULÁS IS BENCHMARKOL ? 3? címmel szervez konferenciát az Iparfejlesztési Közalapítvány. 2009. december 4-én (pénteken) Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ?A? épületében (1111 Budapest, Egry József u. 20-22.).

A részvételt minden olyan egyénnek, vállalkozásnak, profit és nonprofit szervezeteknek ajánljuk, akik fontosnak tartják az egymástól való tanulást és szeretnének többet tudni a legjobbak ezirányú módszereiről, tapasztalatairól.

A konferencián a legjobb hazai szakemberek tartanak tájékoztatást a benchmarkingban elért eredményeikről. A benchmarking tevékenység döntően befolyásolja és javítja a magyar vállalkozások versenyképességét. Az előadók által bemutatandó jó gyakorlatokkal tovább színesedhet a benchmarking eszközök és módszerek kelléktára.

Az esemény média támogatója: Magyar Minőség, Minőség és Megbízhatóság.

Szakmai partner: TÜV Rheinland InterCert Kft.,ISO 9000 FÓRUM, MMT, EOQ MNB, TQM Szövetség, Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület

A konferenciával kapcsolatos információk, előzetes program megtalálható a www.mik.hu weboldalon.

Adjon visszajelzést!