mlbkt_kongresszusMég két napig lehet jelentkezni az MLBKT Kihívások és lehetőségek - Innováció és új modellek az ellátási láncban című kongresszusára.Több mint háromszáz résztvevő (üzletember, logisztikai és beszerzési szakember, tanácsadó és kutató) jelentkezett eddig a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idei legjelentősebb eseményére, ahol az elmúlt időszak és a válság legfontosabb tapasztalatait összegzi hatvan előadónk.

Még két napig lehet jelentkezni az MLBKT kongresszusára

Még két napig lehet jelentkezni az MLBKT Kihívások és lehetőségek – Innováció és új modellek az ellátási láncban című kongresszusára.

Több mint háromszáz résztvevő (üzletember, logisztikai és beszerzési szakember, tanácsadó és kutató) jelentkezett eddig a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság idei legjelentősebb eseményére, ahol az elmúlt időszak és a válság legfontosabb tapasztalatait összegzi hatvan előadónk.

A november 11-13. között zajló kongresszus kísérőrendezvényein húsz kiállító
és tizenöt médiatámogató mutatkozik be újdonságaival és kiadványaival.
A rendezvényen workshopok, személyre szabott tanácsadások, kerekasztal-
beszélgetések és szórakoztató társasági események segítik a kapcsolatépítést.

Olyan vállalatok vezetői osztják meg tapasztalataikat, mint az AUDI, a Bombardier, a DHL, az ELMŰ, a Heineken, az MKB Bank, a Richter Gedeon, a Robert Bosch Elektronika, az SAP és az SSI Schäfer.

Ha még nem jelentkezett, október 30-ig Ön is csatlakozhat!

Helyezze el bemutatkozó anyagát a kongresszusi csomagban!

A részletekért kattintson a linkekre!

Letölthető anyagok:

Online regisztráció a kongresszusra

Adjon visszajelzést!