Az MLBKT 17. kongresszusán már találkozhattak a résztvevők azzal a kutatással, amelynek célja, hogy feltárja a bizalom szerepét az ellátási láncban érintett vállalatok közötti partnerkapcsolatokban. Kérjük, csatlakozzon Ön is kutatáshoz!

Felmérés a bizalom szerepéről az ellátási láncban

Az MLBKT 17. kongresszusán már találkozhattak a résztvevők azzal a kutatással, amelynek célja, hogy feltárja a bizalom szerepét az ellátási láncban érintett vállalatok közötti partnerkapcsolatokban.

A nemzetközi kutatás vezetője, az ellátási lánc problémáinak egyik legnevesebb európai kutatóközpontja, a francia BEM (Bordeaux École de Management) Ellátási Lánc Menedzsment Tanszéke. A nemzetközi kutatás irányítója Seock-Jin HONG professzor, a BEM Ellátási Lánc Menedzsment Tanszékének tanára. A nemzetközi kutatásban francia, angol, magyar, észak-amerikai, kínai és dél-koreai egyetemek és főiskolák vesznek részt. A nemzetközi kutatás magyar részének felelőse a Dunaújvárosi Főiskola Vezetés- és Vállalkozástudományi Intézete.

Kérjük, hogy szakértelmével és tapasztalatával szíveskedjen hozzájárulni a nemzetközi kutatás sikeréhez. A mellékelt kérdőív kérdéseinek megválaszolása során szíveskedjen mindig ugyanarra az üzleti partnerkapcsolatra gondolni. Az üzleti partnerkapcsolat, az Ön választásának megfelelően, lehet egy beszállítói, vagy egy vevői kapcsolat. A vevő lehet egy másik vállalat, egy kereskedőcég, egy szolgáltató vállalat, vagy valamilyen intézmény, illetve kormányzati szervezet.

Az adatokat, természetesen, bizalmasan kezeljük, feldolgozásukra csak név nélkül és összevont formában kerül sor. Kutatásunk végeredményeit összefoglaló publikációnkat örömmel elküldjük Önnek.

Kérem, hogy a kitöltött kérdőívet az alábbi e-mail címre szíveskedjen elküldeni: tibor.mandjak@bem.edu.

A kérdőív letöltéséhez, kérjük, kattintson ide!

Adjon visszajelzést!