Az MLBKT és a GS1 közös távoktatási programja nagy sikert aratott a résztvevők körében. A visszajelzéseken felbuzdulva a szervezők 2010. február 5-től ismét elindítják a Termékazonosítás és nyomon követés az ellátási láncban című képzést.

Sikerrel zárult a ?Termékazonosítás és nyomon követés az ellátási láncban? című szakmai képzés

qrcodeAz MLBKT és a GS1 közös távoktatási programja nagy sikert aratott a résztvevők körében. A visszajelzéseken felbuzdulva a szervezők  2010. február 5-től ismét elindítják a Termékazonosítás és nyomon követés az ellátási láncban című képzést.

Visszajelzések a képzésről

Buczkó Réka ? Első Pesti Malom és Sütőipari Zrt.

Első alkalommal vettem részt ezen a távoktatási programon. Nagyon sok hasznos információval gazdagodtam. Kiemelném A vonalkódok felépítése témakört. Ez a terület volt számomra a legértékesebb, hiszen itt juthattam hozzá a legpraktikusabb alkalmazási ismeretekhez.

Minden szakembernek ajánlom ezt a képzési formát, praktikus és széles körű információt nyújt.

Törőcsik Lilla ? Richter Gedeon Nyrt.

Már nagyon vártam ezt a képzési lehetőséget, olyannyira hogy én magam jelentkeztem rá. Nagyon hasznosnak ítéltem meg, és már most letöltöttem a számomra fontos prezentációkat. Az előadásokat követően elgondolkodtam azon, hogy a Richter Gedeon Nyrt. munkafolyamataiba hogyan tudom majd implementálni az elhangzott alkalmazási lehetőségeket.

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a képzési programot. Továbbá kiemelném, hogy a rendkívül felkészült előadóktól nagyon magas színvonalú bemutatókban részesültem.

Bajtek Angéla ? FMCG vállalat

Mivel cégünknél én foglalkozom az EAN vonalkód jelképek generálásával, ezért számomra nagyon hasznos volt ez a képzési program.

A kurzus megkezdése előtt hiányosak voltak a GTIN számkiadásra vonatkozó ismereteim, de most az elméleti prezentációk és a gyakorlati alkalmazások ötvözésével teljes képet kaphattam az eddig nyitott kérdésekről.

Szeretném kiemelni a GS1-128-as vonalkód jelképről kapott tájékoztatást, mivel ezen adattartam felépítése és ebből kifolyólag értelmezése is számomra ismeretlen volt a kurzus előtt.

Külön kiemelném még a GS1 Perfect adatbankot, amiről a képzésen szereztem tudomást és úgy gondolom, hogy ez a megoldási lehetőség segítene elkerülni a gyakorlatban sajnos még előforduló áruátvételi és számla problémákat a hibásan rögzített adatok miatt.

Gál István – BI-KA Logisztika Kft.

Nem csak a szervezéssel, hanem a magas színvonalú oktatásokkal és a rendkívül felkészült oktatókkal is nagyon meg voltam elégedve.

Saját szolgáltatásaimnál, tanácsadás jelleggel fogom tudni alkalmazni a kurzuson elhangzott lehetőségeket. Kiemelném az RFID (rádiófrekvenciás azonosítás) és a 2 dimenziós DataMatrix kód alkalmazásáról szóló előadásokat.

A képzésről

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerkedjen a nemzetközi szabványokra épülő, a kereskedelemben már elfogadott és alkalmazott újfajta azonosítási és vonalkódjelölési technikákkal és technológiákkal, valamint azok jelentőségével a logisztikai folyamatok optimalizálásában. A képzés bemutatja, a végfelhasználó szempontjából is, hogy milyen jelentősége van a pontos áruazonosításnak és az áru nyomon követésének.

Várjuk jelentkezését az MLBKT titkárságán:

anita.benesch@logisztika.hu, 1061 Budapest, Király u. 12.

Tel: + 36 1 267 8740

Adjon visszajelzést!