Logisztikai és beszerzési tréningek
Beszerzési projektmenedzsment képzés – beszállítók minősítése és tendereztetése

Beszerzési projektmenedzsment képzés – beszállítók minősítése és tendereztetése

A képzés kihelyezett vállalati oktatásként is megrendelhető. Ha több beszerzéssel foglalkozó kollégának is hasznos lehet a program, kérjen testre szabott ajánlatot Hajas Gabriella oktatási vezetőtől a gabriella.hajas@logisztika.hu címen.

Fontosnak tartjuk a tárgyalások elhelyezését a beszerzési folyamatban (tendereztetésben stb.), ill. hogy az adott vállalat beszerzési tárgyalásai legyenek megtámogatva és alátámasztva egy stabil beszállító kiválasztási és minősítési rendszerrel. Ezért javasoljuk a beszerzési projektmenedzsment – beszállítók tendereztetése és minősítése – szerződéskötés képzést is.

A beszerzési tárgyalásokat szükséges megfelelően összehangolni a tender és a többi céges folyamattal, ezért a beszerzést projektmenedzsment szemléletmóddal célszerű kezelni.

A képzés célja

A képzés célja, hogy a résztvevő megismerje az ajánlattételi felhívások stratégiájának kialakítási módját, a tenderek hatékony és magas szintű lebonyolításának, a beszállítók ajánlatainak megbízható elemzési módjait, sajátítsa el a szerződések előkészítésével kapcsolatos ismereteket, a döntések meghozását támogató eszköztárat, valamint képes legyen a már meglévő beszállítók teljesítményének monitoringjára.

Képzési információk

Beszerzési projektmenedzsment
Időtartam20 óra
Képzési napokkét hétköznap
Következő indulás2014. nov. 18-19.
Jelentkezési határidő2014. nov. 4.
Jelentkezés feltételeMin. középfokú iskolai végzettség
HelyszínHungaropharma Zrt. termében
(1061 Budapest, Király u. 12.)
LétszámMaximum 10 fő
Igazoló irattanúsítvány
Képzési díj162 500 Ft+áfa*
Kedvezmények3-8%**
Szakképzési hozzájárulás
Kihelyezett képzési lehetőségegyedi árajánlat alapján
TeljesítménymérésAz oktatás folyamatába épített, a résztvevők órai aktivitására épül.
KapcsolatBenesch Anita, 1/267-8740

*A képzési díj tartalmazza az oktatás, a jegyzetek, az ebéd és a kávészünetek, a teljesítménymérés és a tanúsítvány kiállításának költségeit.

**MLBKT tagoknak sávosan emelkedő kedvezmény. Ha egy vállalattól 2 vagy több fő jelentkezik, a részvételi díj 154 375 Ft+ÁFA/fő.

Kedvezmények nem összevonhatók a tréningek során!

Jelentkezési lap letöltése

Tematika

A tematikát letöltheti ide klikkelve.

Készségek, kopmetenciák:

A képzést követően a résztvevők képesek lesznek hatékonyan kialakítani beszerzési stratégiájukat a beszállítók kiválasztásában, értékelésében, motiválásában, a beszállítói költés elemzésében.

  • a képzés segítségével fejlődik a résztvevők problémamegoldó és kommunikációs képessége,
  • a képzés során alkalmazott esettanulmányok, példák és csoportos gyakorlatok képessé teszik a résztvevőket az üzleti partnerekkel való tárgyalások magasabb szintű lebonyolítására, a kedvezőbb feltételek elérésére.

Oktató

Südy György, beszerzési tréner

Südy György, senior beszerzési oktató és tanácsadó.

Az egyik legismertebb beszerzési tréner és oktató Magyarországon, tanít többek között a Budapesti Corvinus Egyetem, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság, a Joint Venture Szövetség, az IIR képzésein. Multinacionális gyógyszergyártónál szerzett beszerzési vezetői tapasztalatot. Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubjának vezetőségi tagja, a Beszerzés.hu szakportál alapító-tulajdonosa.

Oktatói portré letöltése

A képzésről mondták


Az MLBKT beszerzési tréningjeit elsősorban azért ajánlom, mert az oktatásokon résztvevő kollégák gyakorlott, sokéves beszerzési tapasztalattal bíró szakemberektől kaphatnak  máshol nem, vagy nehezen elérhető, kifejezetten beszerzési szakembereket érintő témákban életszerű, naprakész és legfőképpen mindennapi munkájukban hasznosítható ismereteket. Az általuk szervezett zárt tréningek – külön előzetes egyeztetéseknek köszönhetően- adott témakörökön belül testreszabottak, az aktuális elvárásokhoz és fejlesztési igényekhez  igazítottak – így azt kaphatjuk, amire valóban szükségünk van.

Torzsa Andrea, beszerzési vezető, Állami Autópálya Kezelő Zrt.

 

További információk és jelentkezés

MLBKT Titkárság
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel./Fax: 1/267-8740, 1/267-9619
E-mail: Benesch Anita, anita.benesch@logisztika.hu

Jelentkezési lap letöltése

További hasonló képzések

Beszerzési témájú képzéseinkkel a vállalatoknak komplett, hosszú távú beszerzési fejlesztési programot ajánlunk, mely biztosítja, hogy egy képzés se lógjon magában, hanem beilleszkedjen a dolgozók egész éves személyfejlesztési stratégiájába.

Adjon visszajelzést!