Berszerzési témájú képzéseinkkel a vállalatoknak komplett, hosszú távú beszerzési fejlesztési programot ajánljunk, mely biztosítja, hogy egy képzés se ?lógjon magában?, hanem beleilleszkedjen a dolgozók egész éves személyfejlesztési stratégiájába.

Még több BESZERZÉSI témájú tréning?

Berszerzési témájú képzéseinkkel a vállalatoknak komplett, hosszú távú beszerzési fejlesztési programot ajánljunk, mely biztosítja, hogy egy képzés se ?lógjon magában?, hanem beleilleszkedjen a dolgozók egész éves személyfejlesztési stratégiájába.

Beszerzési ártárgyalás haladóknak. Olyan tapasztalt beszerzőknek, akiknek komoly ártárgyalásaik vannak, javasoljuk a beszerzési ártárgyalás haladóknak képzésünket. A képzésen végigtekintjük az összes lehetséges értékesítő árstratégiát és annak ellenszerét. Egyedülálló része a képzésnek az árbontás, amikor MS Excel segítségével ízére szedjük az árajánlatokat és különböző függvények segítségével, matemaikailag szűrjük ki, hogy hol érdemes árat alkudni (hol van tartalék,) ill. hogy hol árazott alá a beszállító (hol várható minőségi probléma).

Beszerzési projektmenedzsment. Fontosnak tartjuk a tárgyalások elhelyezését a beszerzési folyamatban (tendereztetésben stb.), ill. hogy az adott vállalat beszerzési tárgyalásai legyenek megtámogatva és alátámasztva egy stabil beszállító kiválasztási és minősítési rendszerrel. Ezért javasoljuk a beszerzési projektmenedzsment ?beszállítók tendereztetése minősítése – szerződéskötés képzést is. A képzés tematikája alább található.

Csapatépítő képzés beszerzőknek. Beszerzési képzési tapasztalataink alapján fontosnak tartjuk, hogy a beszerző/dolgozó ne csak egyénként tárgyaljon professzionálisan, hanem csapatban is. Ezért javaslunk csapatépítést is ? ?nem általánosan?, hanem kimondottan beszerzők számára.

Marketing célú beszerzések profin. Az egyik legnehezebb költési terület a marketing célú beszerzések területe. Kifejlesztettünk egy képzést, melynek célja megismertetni a résztvevőkkel a marketing célú beszerzések (média, reklámtárgy, nyomda, stb.) folyamatait, veszélyeit, lehetséges megoldásokat ? gyakorlati példákon/költési területeken keresztül.

Tárgyalás nemzetközi környezetben. A multikulturális kommunikáció tréning célja az adott cég munkatársainak multikulturális érzékenységének és kompetenciájának a fejlesztése, és a nemzetközi tárgyalástechnikai készségek erősítése mind a kollégákkal, mind a beszállítókkal kapcsolatban.

Ajánlott képzések:

  1. Beszerzési ártárgyalás haladóknak – 1 nap (8-10 óra)
  2. Beszerzési projektmenedzsment ? 1-2 nap (16-20 óra)
  3. Csapatépítés beszerzőknek ? 1 nap (8-10 óra)
  4. Marketing célú beszerzések ? 1 nap (8-10 óra)
  5. Tárgyalás nemzetközi környezetben ? 0,5 nap (4-5 óra)

Ajánljuk további figyelmébe különálló, népszerű képzési programjainkat:

Megjegyzések

  • Képzéseinket kihelyezett képzésként valósítjuk meg, melyek során egyedi árajánlatot adunk.
  • Óraszámaink ajánlott óraszámok, tehát szükség esetén a vállalat igényeire szabjuk a programot, vagyis azokra a témakörökre helyezünk hangsúlyt, amelyek a vállalat részére a legfontosabbak.
  • Ezt egy személyes konzultáció előzi meg a megrendelő és a képző közt, amelyen egyeztetésre kerülnek a vállalat speciális igényei.

További információ és jelentkezés

MLBKT TITKÁRSÁG
1061 Budapest, Király u. 12.
Tel/Fax: 06-1/267-8740, 06-1/267-9619
E-mail: Hajas Gabriella: gabriella.hajas@logisztika.hu

Jelentkezési lap letöltése

Írjon nekünk!

Adjon visszajelzést!