bvkA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) egyik legaktívabb tagozata, a Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) január 28-án új elnökséget választott.

Elnökséget választott a Beszerzési Vezetők Klubja

bvkA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) egyik legaktívabb tagozata, a Beszerzési Vezetők Klubja (BVK) január 28-án új elnökséget választott.

A jelöltállítást és a szavazást megelőzően Kemendy Nándor elnök ismertette az elmúlt két év eredményeit. A beszámolóból kiderült, hogy a vezetőség tagjai egyenként 6-10 órát dolgoztak havonta a szervezet különböző munkacsoportjaiban.

A BVK az elmúlt időszakban jelentős eredményeket ért el a beszerzési szakma pozicionálásában. A klub által kidolgozott képzési programok az alapoktól a posztgraduális szintig kínálnak fejlődési lehetőséget a beszerzőknek. A klub kezdeményezésére eddig két alkalommal adták ki az Év Beszerzési Menedzsere címet. Rendszeres párbeszéd alakult ki a közbeszerzések áttekinthetőbbé és tisztábbá tétele érdekében a BVK és más hazai és nemzetközi szervezetek között. Szakmai vitafórum alakult az interneten, a Logisztikai Híradóban és az MLBKT 2009-es kongresszusán a logisztika és a beszerzés kapcsolatáról.

A beszerzési vezetők végül a tizenegy jelöltből nyolc elnökségi tagot választottak. 2010-2012 között ismét mandátumot kapott Bocsárdi László (Siemens), Gábor Zsolt (Pannon), Kemendy Nándor (Sanofi-Aventis / Chinoin), Szabó Ákos (Electool), Vörösmarty Gyöngyi (Budapesti Corvinus Egyetem). Az elmúlt időszakban az elnökségi ülések állandó meghívottjaként vett részt a munkában Horváth Ferenc (MTV) és Werle Zoltán (MÁV), mindketten az elnökség tagjaiként folytatják tevékenységüket a BVK-ban. Új tagként csatlakozik a klub vezetéséhez Szekér Zsolt (GE).

A vezetőségnek 30 napja van, hogy megválassza a következő ciklusra a Beszerzési Vezetők Klubjának elnökét.

Frissítés!

A BVK elnöksége ismét Kemendy Nándort választotta a tagozat vezetőjének.

Adjon visszajelzést!