Az MLBKT Oktatói Tagozata és a Lean Tagozat közös rendezvénye invitálja az érdeklődőket A lean szolgáltatások a gyakorlatban címmel. Szó esik a kórházi folyamatok lean szemléletű fejlesztésének tapasztalatairól, valamint a lean kultúra fejlesztéséről a Coca-Cola-nál.

Lean szolgáltatások a gyakorlatban – minikonferencia

Az MLBKT Oktatói Tagozata és a Lean Tagozat közös rendezvénye invitálja az érdeklődőket A lean szolgáltatások a gyakorlatban címmel 2010. február 25-én 16 – 18 óra között.

Házigazda: Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék

Helyszín: BCE Főépületének 2001-es tanácsterme; Budapest 1093 Fővám tér 8.

Program

  • Megnyitó
  • Jenei István (egyetemi tanársegéd, BCE Vállalatgazdaságtan Intézet, Logisztika és ellátási lánc Menedzsment Tanszék): Lean szolgáltatások ? A kórházi folyamatok lean szemléletű fejlesztésének tapasztalatai- Egy empirikus kutatás eredményei
  • Antal Norbert – Bakos András – Cimer Mónika – Sztrapkovics Balázs – Takács András Tamás: (hallgatók, Budapesti Műszaki Egyetem): Lean Kultúra fejlesztése a Coca-Cola HBC Magyarország Kft.-nél; egyetemi konzulens: dr. Bóna Krisztián (BME)Az előadást felvezeti: Nagy Zoltán (országos logisztikai és szerviz vezető, Coca-Cola HBC Magyarország)
  • Hozzászólások

A minikonferencián való részvétel ingyenes.

A konferenciára maximum 100 fő jelentkezését vártuk, a létszámkorlátot február 22-én elértük, ezért sajnos nem tudjuk fogadni a további jelentkezéseket.
Amennyiben szeretne tájékoztatást kapni hasonló programjainkról, kérjük, használja az alábbi űrlapot!

Írjon nekünk!

Adjon visszajelzést!