raba-uzemAz MLBKT Lean Tagozata vállalatlátogatást szervez Mórra, a Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft-hez Czetli Imre gyárigazgató és Urbányi László ügyvezető meghívására. A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. nagy tapasztalattal és kiváló eredményekkel rendelkezik személygépkocsi és haszongépjármű ülések, ülésalkatrészek és gépjárműalkatrészek gyártásában. Sajtolt, hegesztett és különböző forgácsolt alkatrészeivel elismert beszállító partnere a közép?európai régió járműiparának. A részvétel az MLBKT tagjainak ingyenes.

Üzemlátogatás a Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft.-hez

Az MLBKT Lean Tagozata vállalatlátogatást szervez Mórra, a Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft-hez március 11-én.

A legutóbbi MLBKT kongresszus Lean kerekasztal beszélgetésén Czetli Imre gyárigazgató invitálta a résztvevőket a Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft.-hez. Ezért a Lean Tagozat már az alakuló ülésén felvette a látogatást programjai közé. Urbányi Lászlóval, a cég ügyvezetőjével folytatott egyeztetések eredményeképpen a programra 2010. március 11-én, csütörtökön 10 órai kezdettel kerül sor.

A Rába a 2000-es évek kezdetén a járműipar nemzetközi beszállítói láncaiba történő bekapcsolódás érdekében alakította ki az egységes alkatrész üzletágat, mely az európai, elsősorban a kelet-közép-európai régió és az unió piacait célozza meg fő technológiáival és termékeivel.

A móri gyár fő tevékenységei:

Móri gyáregység

 • Préselés
 • Kézi és robothegesztés (ív- és 3D-s ponthegesztő robot) (ülésváz- és egyéb fémalkatrész-gyártás)
 • Csőformázás
 • PU?habosítás (üléshabok és támlák)
 • Integrálhabosítás
 • Szabás
 • Varrás (üléshuzatok)
 • Kárpitozás
 • KTL festés

A Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft. nagy tapasztalattal és kiváló eredményekkel rendelkezik személygépkocsi és haszongépjármű ülések, ülésalkatrészek és gépjárműalkatrészek gyártásában. Sajtolt, hegesztett és különböző forgácsolt alkatrészeivel elismert beszállító partnere a közép?európai régió járműiparának. (Referenciák: Magyar Suzuki, Magyar Toyo Seat, Denso Gyártó Magyarország Kft., NAF GmbH, Lear Corp., ISE GmbH, Sears Seating, NABI, Remarul, Bombardier, Kravtex Kft., Deutz)

Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft.

A látogatás tervezett programja:

    09:45 ? 10:00
    Érkezés a helyszínre (Mór, Ipartelep, GPS: N47.41157, E18.24644) Útvonaltervezés!

    10:00 ? 11:00
    Nyitó előadás

    11:00 ? 12:00
    Üzemlátogatás

    12:00 ? 13:00
    Tapasztalatok megbeszélése

    13:00 ? 13:30
    Szendvicsebéd

    13:30 ?
    Indulás haza

   Mivel a cég tárgyalójának befogadóképessége korlátozott, ezért a cég 40 főnél több jelentkezőt nem tud egy alkalommal fogadni. A részvételi szándékot kérjük Horváth Editnek jelezni (edit.horvath@logisztika.hu).
   Ha 40 főnél több jelentkezne a látogatásra, várakozólistát készítünk, és erről a jelentkezőt értesítjük. Minden befogadott jelentkezőt kérünk, hogy amennyiben jelentkezése után derül ki, nem tud jönni, azt haladéktalanul, de legkésőbb két nappal a látogatás előtt jelezze Horváth Editnek, hogy a várakozólistáról más tudjon a programra eljönni.

   Amennyiben lemaradna a programról, a Benchmarking Tagozat jóvoltából április 16-án ismét lesz mód ellátogatni a Rába Járműipari Alkatrészgyártó Kft.-hez.

   A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Az MLBKT Lean Tagozatának tagjai elsőbbséget élveznek. Túljelentkezés esetén cégenként csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

   A vállalatlátogatás az MLBKT tagjainak ingyenes.

   Nem MLBKT tagoknak 5000 Ft+áfa.

   Elfogytak a helyek!

   Amennyiben szeretne a jövő hónapban részt venni a Rábánál a Benchmarking Tagozat vállalatlátogatásánál, kérjük, jelezze alább!

   Adjon visszajelzést!