A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Anyagtudományi Szakosztálya szakmai látogatást szervez a LESAFFRE Magyarország Kft.-hez, Magyarország egyetlen élesztőgyárába. A rendezvény az MLBKT tagjai számára ingyenes.

Élesztőgyárba látogat az SZVT és az MLBKT

A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság Anyagtudományi Szakosztálya szakmai látogatást szervez a LESAFFRE Magyarország Kft.-hez, Magyarország egyetlen élesztőgyárába. A rendezvény az MLBKT tagjai számára ingyenes.

Időpont: 2010. február 25.

Helyszín, elérhetőség

A LESAFFRE Magyarország Kft. címe: 1222. Budapest, Gyár utca 5-9.
Megközelíthető a 114-es busszal a Kosztolányi Dezső térről, vagy a 33-as busszal a Móricz Zsigmond körtérről. Leszállás a Nagytétényi úton a VÁGÓHID utcai megállónál. Onnan a közúti aluljárón áthaladva 300 méterre van a bejárat. Vasúttal a Budafok-Háros megállónál. Autóval érkezőknek a bejárattal szemben van parkolóhely.

Program

9:45
Találkozás a cég bejáratánál

10:00
Beléptetés, fogadónk és a program levezetője  Széllné Bánszky Beáta minőségbiztosítási vezető

10:10
Kölcsönös bemutatkozás, cégprezentáció a gyár múzeum-tárgyalótermében

Élesztőgyárba látogat az SZVT és az MLBKT10:30
Gyárlátogatás

11:30
Kérdések és válaszok

12:00
Programzárás

A Lesaffre Magyarország Élesztőgyártó és Kereskedelmi Kft. Magyarország egyetlen élesztőgyára. Budapesten 1876-ban kezdődött el az élesztőgyártás. A régi gyár, melyet Gschwindt Mihály alapított, először az Üllői úton, a mai Corvin mozi helyén volt. 1908?ban a gyár áttelepült a mai telephelyére, Budafokra. A cég a második világháborút követő államosításig a Gschwindt család tulajdonában volt. Az 1946-os államosítást követően a cég neve Budapesti Szesz- Élesztő- és Likőrgyárra változott. 1995-ben a Budafok Élesztő- és Szeszgyár Kft. önálló céggé alakult, majd 1996-ben a Lesaffre csoport tulajdonába került. A francia cég mind az öt kontinensen, több mint 170 országban jelen van élesztőivel és különféle sütőipari adalékanyagaival. Az élesztőgyártásban világelső cég irányítása egy új fejezetet nyitott a Budafoki gyár életében. Az utóbbi évek milliárdos fejlesztéseinek eredményeként a gyárban a csúcstechnológia képviselteti magát, amelynek köszönhetően az élesztő minősége minden eddigi szintet felülmúl, és napjainkra Közép-Európa legnagyobb élesztőgyártó- és forgalmazó üzeme lett. Jelenleg több mint 10 országban van jelen termékeivel.

A közkedveltséghez hozzájárulnak a készítmények olyan tulajdonságai, mint jó eltarthatósága, kagylós törése, morzsalékos szerkezete, világos színe és minden eddiginél jobb és állandó minősége.

Jelentkezés

Jelentkezni legkésőbb február 21-ig a mlegany@t-online.hu címen e-mailben, vagy telefonon: +36 1 3757052,   +36 30 2582751

A látogatók tisztasági okokból valószínűleg eldobható papírruhát kapnak.

Az üzemben fényképezni és dohányozni tilos.

A program az SzVT és MLBKT tagok részére ingyenes, külső résztvevőknek 5000 Ft + ÁFA

Adjon visszajelzést!