hopi-Az MLBKT vállalatlátogatást szervez, amelynek keretében megismerkedhetnek a budapesti Harbor Parkban található HOPI Hungária Logisztika Kft. által üzemeltett Unilever elosztási központ működésével. Tagjaink ezúttal is ingyenesen vehetnek részt a programon.

Tartson velünk az Unilever elosztási központjába!

Az MLBKT vállalatlátogatást szervez, amelynek keretében megismerkedhetnek a budapesti Harbor Parkban található HOPI Hungária Logisztika Kft. által üzemeltett Unilever elosztási központ működésével. Tagjaink ezúttal is ingyenesen vehetnek részt a programon.

Vállalatlátogatás a HOPI-hozA HOPI cégcsoportról

  A HOPI cégcsoport egy cseh, családi tulajdonban álló vállalkozás, melynek leányvállalatai működnek Magyarországon és Szlovákiában. A cégcsoport központja Prágától 10 kilométerre, Jazlovicében található.

  A cégcsoport Csehországban kezdte meg működését 1992-ben. A szlovák operáció 2000-ben, a magyar 2005-ben indult. A HOPI az elmúlt 15 év során piacvezető logisztikai szolgáltatóvá lépett elő a cseh és a szlovák piacon. Csehországban 7, Szlovákiában 2, Magyarországon 3 (Harbor Park, Gyál és Nagybani piac) raktárt üzemeltet.

  Legfontosabb partnerei Magyarországon:

  • Egyrészt nemzetközi márkatermékek gyártói, mint az Unilever, Kimberly-Clark, Findus
  • Másrészt nagy nemzetközi kereskedelmi láncok, mint a METRO, TESCO, Praktiker

  A cégcsoport komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál partnereinek. A vállalatcsoport kellő tapasztalatokkal rendelkezik ahhoz, hogy ügyfelei igényeihez igazodva, hatékony és kiváló minőségű szolgáltatást biztosítson. Fő működési területei: FMCG és retail szektorban, dry Food, non-food, chilled és frozen termékcsoportok központi raktározása, cross-docking operációja és disztribúciója. A cégcsoport a partnereik szolgáltatásokra vonatkozó speciális igényeit egyedileg képes kezelni, különböző értéknövelő tevékenységeket kínál azok megoldására (bróker típusú együttműködés, vámkezelés, címkézés, újracsomagolás, stb.)

  A látogatás helyszíne a HOPI Harbor Parkban található raktára, ahol az Unilever vegyi/kozmetikai és szárazélelmiszer termékek operációját üzemelteti közel 20 ezer négyzetméteren, és ahonnan Magyarországot és az Adriai országok disztribúcióját látja el.

  Időpont

   2010. március 2. kedd, 9.45 és 13.30 óra között

   Helyszín

    HOPI Hungária Logisztika Kft. Harbor Park (1225, Bp. Campona u. 1. L épület) A helyszín megközelíthető a 6-os útón, Budapest felől érkezve a Harbor park előtt található a bekötő útról (Campona utca).

    Találkozó: 9.45 órakor az elosztási központ bejáratánál

    Program

     9:45
     Köszöntő

     10:00-10:45
     Szakmai előadások – előadók:

     • Buzinkay András ? Unilever, Raktározási és Disztribúciós Vezető, Közép-Európa
     • Péter Tamás – HOPI Logisztikai vezető
     • Kertész Zoltán – HOPI ULM DC vezető.

     10:45-11:00
     Szünet, kérdések-válaszok

     11:00-13:00
     Helyszínbejárás, az operáció bemutatása

     13:00-13.30
     Kötetlen beszélgetés, a felmerülő kérdések megvitatása

     Részvételi díj

      • MLBKT/SZVT tagoknak ingyenes.
      • Nem MLBKT-tagok számára 5.000Ft+ÁFA.

      Jelentkezés

       A jelentkezéshez, kérjük, töltse ki a jelentkezési lapot és küldje vissza az edit.horvath@logisztika.hu címre vagy a 1/267-9619-es faxszámra, vagy jelentkezzen online az oldal alján. A részvételt lemondani írásban lehet 2010. február 25-én 16.00 óráig.

       Jelentkezési határidő: 2010. február 24. szerda 20.00 óra

       Résztvevők maximális létszáma: 25 fő

       Jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Az MLBKT tagjai elsőbbséget élveznek. Túljelentkezés esetén cégenként csak 1 fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

       Jelentkezzen most!

       Adjon visszajelzést!