Az MLBKT Tanácsadói Tagozata február 23-án folytatja az innovációkról szóló nyílt fórumát. Ezúttal azt a kérdést feszegetik a nyílt ülés résztvevői, hogy milyen típusú innovációkra lesz érdemes koncentrálni az elkövetkező évtizedben. A közös beszélgetést Gecse Gergely (GKM) előadása vezeti fel, aki az elmúlt húsz év legfontosabb - elsősorban műszaki jellegű - logisztikai innovációit veszi sorra.

Az innováció jövőjéről beszélgetnek tanácsadóink

Az MLBKT Tanácsadói Tagozata február 23-án folytatja az innovációkról szóló nyílt fórumát. Ezúttal azt a kérdést feszegetik az ülés résztvevői, hogy milyen típusú innovációkra lesz érdemes koncentrálni az elkövetkező évtizedben. A közös beszélgetést Gecse Gergely (NFGM) előadása vezeti fel, aki az elmúlt húsz év legfontosabb – elsősorban műszaki jellegű – logisztikai innovációit veszi sorra.

A tavaly decemberi Innováció és K+F tevékenység a logisztikai rendszerfejlesztésekben című ülésen az innovációs járulék felhasználásának lehetőségeit és körülményeit vitatták meg a résztvevők Mondovics János előadását követően. (Az ülésről szóló beszámoló elolvasható itt.)

A szervezők bíznak benne, hogy az előző tanácskozáshoz hasonlóan a februári rendezvényen is intenzív párbeszéd alakul ki a jelenlévők között.

Időpont:

2010. február 23. 16 óra

Helyszín:

MLBKT Titkárság (Hungaropharma épülete)
1061 Budapest, Király utca 12.

Az eseményre maximum 20 főt várunk, a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a logisztika@logisztika.hu e-mail címen vagy az alábbi űrlapon!

További információ:

Bóna Krisztián
Az MLBKT Tanácsadói Tagozatának vezetője
krisztian.bona@adversum.t-online.hu

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!