A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjai új tagozat létrehozását kezdeményezték. A márciusban induló Műszaki Tagozat célja, hogy fórumot biztosítson a ?logisztika hardverével? foglalkozó szakembereknek, lehetővé téve a rendszeres konzultációt, az álláspontok ütköztetését és közös állásfoglalások kialakítását azokban a témákban, amelyek a szakma érdeklődésre tarthatnak számot.

Műszaki Tagozat alakul márciusban

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjai új tagozat létrehozását kezdeményezték. A márciusban induló Műszaki Tagozat célja, hogy fórumot biztosítson a ?logisztika hardverével? foglalkozó szakembereknek, lehetővé téve a rendszeres konzultációt, az álláspontok ütköztetését és közös állásfoglalások kialakítását azokban a témákban, amelyek a szakma érdeklődésre tarthatnak számot.A Műszaki Tagozat létrehozásának kezdeményezői többek között az anyagmozgató és a komissiózó technológiák jelenéről és jövőjéről, a raktári rendszerek karbantartási és ellenőrzési követelményeiről, termékazonosítási és nyomon követési megoldásokról, raktárkezelő szoftverekről terveznek párbeszédet, kerekasztalok, előadások, workshopok és vállalatlátogatások formájában.

A tagozathoz érdemes csatlakoznia a targoncák és egyéb emelő- és szállítógépek, állványok, rakodóeszközök, vonalkódok és vonalkódolvasók, címkék, csomagológépek és eszközök gyártóinak és forgalmazóinak, illetve felhasználóinak.

Csatlakozzon Ön is az alapítókhoz!

Az MLBKT minden érdeklődőt vár a Műszaki Tagozat alakuló ülésén, 2010. március 11-én 15 órakor az MLBKT Titkárságán. (1061 Budapest, Király utca 12. ? Hungaropharma épülete)

Az első találkozón az alapítók közösen tervezik meg a tagozat éves programtervét, így mindenkinek lehetősége lesz témát javasolni, előadónak jelentkezni vagy vállalatlátogatásra invitálni a tagokat.

A tagozathoz munkájában és programjain való részvétel előfeltétele az érvényes MLBKT tagság.

Kérjük, hogy részvételi és csatlakozási szándékát jelezze a logisztika@logisztika.hu e-mail címen március 9-ig, vagy jelentkezzen az alábbi űrlapon!

Jelentkezzen most!

Egy hozzászólás.

  1. Vasziljevics Győző Tamás

    Üdvözlöm az induló Műszaki Tagozat leendő alapítóit, résztvevőit. A további munkába szívesen és aktív részvétellel csatlakozom. Fontosnak tartom csúcstechnológiák megismerését lehetővé tenni a tagság számára. Robotika, nanotechnológia, MI rendszerek, egyéb HI-Tech. Továbbá a legújabb paradigmaváltást előkészítő különleges oktatási technológiák megismertetésével tudok jelentősen hozzájárulni a Müszaki Tagozat eredményességéhez. Cégünk nemzetközi kutatóprogramokban, új csúcstechnológiák fejlesztésében és ismertetésében vállal feladatokat. Baráti Üdvözlettel minden résztvevőnek. Vasziljevics Győző Tamás

Adjon visszajelzést!