Az MLBKT Tanácsadói Tagozata február 23-án tartotta második nyílt ülését az innováció témájában - a decemberi rendezvényhez hasonlóan népes közönség előtt. A találkozón Gecse Gergely (NFGM) tartott felvezető előadást az elmúlt időszak legfontosabb logisztikai innovációiról. A felvezető előadásról speciális, hangfelvétellel kiegészített jegyzet készült.

Hangjegyzet a Tanácsadói Tagozat üléséről

Az MLBKT Tanácsadói Tagozata február 23-án tartotta második nyílt ülését az innováció témájában – a decemberi rendezvényhez hasonlóan népes közönség előtt. A találkozón Gecse Gergely (NFGM) tartott felvezető előadást az elmúlt időszak legfontosabb logisztikai innovációiról.

A prezentációt követően egy másfél órás intenzív szakmai vita alakult ki a résztvevők között. Az ülésről készült beszámolót hamarosan szövegesen is olvashatják az érdeklődők.

A felvezető előadásról a www.livescribe.hu -nak köszönhetően speciális, hangfelvétellel kiegészített jegyzet készült, amelyet alább lehet megtekinteni.

  A technológiáról

  A Pulse Smartpen digitális toll képes jegyzeteket rögzíteni, számításokat végezni, idegen szavakat fordítani és hangfelvételt készíteni.

  SmartpenFő vonzereje, hogy a digitalizált kézírást a hangfelvételhez köti, így később a jegyzet egy adott részét kiválasztva, meghallgathatjuk, milyen hangot rögzítettünk a keresett rész írásakor.

  A felvételeket USB porton keresztül tölthetjük fel számítógépünkre, és a Livescribe saját speciális szoftverének segítségével konvertálhatjuk meghallgatható és elolvasható formátummá.

  A mintegy 15 cm hosszú készülék 2 GB memóriával rendelkezik. Ennyi memória 150-200 óra hangfelvétel készítésére vagy 60.000 oldalnyi jegyzet rögzítésére elegendő.

  Adjon visszajelzést!