Lean szemléletA szakma bibliájaként emlegetett Lean Thinking című könyv ?Lean Szemlélet - A veszteségmentes, jól működő vállalat alapja? címmel hazánkban is megjelent. Ebből az alkalomból az E-Con Group és a HVG Könyvek szemináriumot szervezett, amelyre hazánkba látogatott a mű egyik szerzője, Prof. Daniel T. Jones, a téma világszerte elismert szakembere. A rendezvényen közel 170 érdeklődő hallott a lean szemlélet előnyeiről, eredményeiről és az alkalmazás lépéseiről. Az E-Con Group most Lean szemlélet alaptréning címmel szervez képzést, amelyre az MLBKT tagokat kedvezményes részvételi díjjal invitálják.

Lean szemlélet alaptréning – MLBKT tagoknak 10%-os kedvezménnyel

A szakma bibliájaként emlegetett Lean Thinking című könyv ?Lean Szemlélet – A veszteségmentes, jól működő vállalat alapja? címmel hazánkban is megjelent. Ebből az alkalomból az E-Con Group és a HVG Könyvek szemináriumot szervezett, amelyre hazánkba látogatott a mű egyik szerzője, Prof. Daniel T. Jones, a téma világszerte elismert szakembere. A rendezvényen közel 170 érdeklődő hallott a lean szemlélet előnyeiről, eredményeiről és az alkalmazás lépéseiről. Az E-Con Group most Lean szemlélet alaptréning címmel szervez képzést, amelyre az MLBKT tagokat kedvezményes részvételi díjjal invitálják.

Lean szemlélet alaptréningA képzés célja

A könyvben bemutatott lean alapelvek példákon és esettanulmányokon keresztüli értelmezése, kiegészítve hazai vállalatok tapasztalataival és eredményeivel. A lean szemlélet és alapvető eszközeinek, módszereinek elsajátítása, amelyek hozzájárulnak a vevői igényekhez igazított, rugalmas, rövidebb átfutási idejű és költséghatékony folyamatok kialakításához.

A kétnapos tréning témakörei:
  • Termelési módszerek történelmi szakaszainak áttekintése
  • A lean kialakulása és iparági hatása világszerte
  • Veszteségforrások azonosítása gyakorlati alapokon
  • Lean alapelvek értelmezése:

– a Lean Szemlélet könyv esettanulmányain keresztül,
– hazai vállalatok gyakorlati példái és eredményei alapján, valamint
– tapasztalatszerzés útján, szimulációs gyakorlattal

  • Fontosabb lean eszközök, módszerek (VSM, 5S, Standard work, SMED, Kanban, Poka Yoke?) áttekintése példák, esettanulmányok elemzésével
Egyéb információk

Időpont: 2010. március 24-25.
Időtartam: 9.00 ? 17.00 óráig
Tervezett helyszín: Budapest, vagy egyéb nagyváros a jelentkezések függvényében.
Létszám: Min. 10 ? max. 16 fő
Részvételi díj: 89.900,- Ft + áfa/fő
2 vagy több résztvevő esetén: 79.900,- Ft + áfa/fő
4 fő felett és KKV-k esetén egyedi kedvezmény!

MLBKT tagoknak további 10% kedvezmény!E-Con Group

További információ: info@e-con.hu

A jelentkezési lap ide kattintva letölthető.

Adjon visszajelzést!