Az Európai Logisztikai Szövetség, az ELA soron következő kongresszusát Poznanban rendezi meg május 12-14. között a lengyel logisztikai kongresszussal egybekötve. A legutóbb 2008-ban megrendezett eseményen több mint 720-an vettek részt.Az Eurolog 2010 fókuszában a logisztika aktuális kihívásai, a rugalmasság, a fenntarthatóság és az innováció lesznek. A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a logisztikának az európai gazdaság versenyképességében betöltött szerepére.

Eurolog 2010

Eurolog 2010Az Európai Logisztikai Szövetség, az ELA soron következő kongresszusát Poznanban rendezi meg május 12-14. között a lengyel logisztikai kongresszussal egybekötve. A legutóbb 2008-ban megrendezett eseményen több mint 720-an vettek részt.

Az Eurolog 2010 fókuszában a logisztika aktuális kihívásai, a rugalmasság, a fenntarthatóság és az innováció lesznek. A szervezők célja, hogy felhívják a figyelmet a logisztikának az európai gazdaság versenyképességében betöltött szerepére.

Meghívott előadók lesznek: Grzegorz Szyszka (ILiM), Hans-Christian Pfohl (ELA, TU Darmstadt), Miguel A. Lopera (GS1), Paweł Stelmaszczyk (Európai Bizottság), Bernard Piette (Logistics in Wallonia), Gerd Wolfram (METRO Group).

A kongresszus programja elérhető ide kattintva!

Jelentkezés és további információ itt!

Adjon visszajelzést!