A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Ifjúsági Tagozata idei első programján három napirendi ponttal várja az érdeklődőket. Az Ifjúsági Tagozat célja, hogy segítse a logisztikai és ellátási lánc menedzsment témakörben érintett felsőoktatási intézmények jelenlegi és végzett hallgatói közötti, illetve a hallgatók és a gazdaság szereplői közötti párbeszédet.

Meghívó az Ifjúsági Tagozat rendezvényére

ifjusagi_tagozatA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Ifjúsági Tagozata március 10-én 16 órai kezdettel ülésezik az MLBKT Titkárságán (1061 Budapest, Király utca 12. – Hungaropharma épülete).

Az Ifjúsági Tagozat célja, hogy segítse a logisztikai és ellátási lánc menedzsment témakörben érintett felsőoktatási intézmények jelenlegi és végzett hallgatói közötti, illetve a hallgatók és a gazdaság szereplői közötti párbeszédet.

A találkozó programja

  16:00-16:40
  A logisztika jelene és közeljövője Magyarországon ? a Logisztikai Egyeztető Fórum munkájáról

  A Logisztikai Egyeztető Fórum (LEF) nemcsak Magyarországon, de nemzetközi viszonylatban is szinte egyedülálló szerveződés, amely a logisztikában érdekelt hazai szakmai szervezetek közötti együttműködésre épül. A LEF-et Némon Zoltán, a szervezet főtitkára mutatja be.

  16:40-17:00
  Építs karriert! Építs közösséget!

  Milyen (rejtett) előnyei vannak az MLBKT tagságnak? Hogyan profitálhatsz a legtöbbet a tagságból? Előadó: Holics Szilvia, az MLBKT kommunikációs és marketingvezetője.

  17:00-18:00
  Az Ifjúsági Tagozat 2010-es munkatervének kialakítása, tisztségviselők választása

  Ötleted van? Segítenél? Akár már az ülés előtt is elküldheted javaslataidat az ifjusagitagozat@mlbkt.hu címre!

  Szeretettel várunk a rendezvényen minden egyetemi és főiskolai hallgatót és pályakezdőt!

  Kérjük, hogy részvételi szándékodat az itt található űrlapon jelezd!

  Jelentkezési lap

  Adjon visszajelzést!