A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjainak kezdeményezésére megalakult a szakmai szövetség Műszaki Tagozata. Az alapítók célul tűzték ki, hogy fórumot biztosítsanak a ?logisztika hardverével? foglalkozó szakembereknek, lehetővé téve a rendszeres konzultációt, az álláspontok ütköztetését és közös állásfoglalások kialakítását azokban a témákban, amelyek a szakma érdeklődésre tarthatnak számot.A Műszaki Tagozat vezetőjének Somogyi Attilát, az SSI Schäfer ügyvezető igazgatóját választották az alapítótagok.

Megalakult az MLBKT Műszaki Tagozata

Műszaki Tagozat alakuló ülésA Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság tagjainak kezdeményezésére 2010. március 11-én megalakult a szakmai szövetség Műszaki Tagozata.
Az alapítók célul tűzték ki, hogy fórumot biztosítsanak a ?logisztika hardverével? foglalkozó szakembereknek, lehetővé téve a rendszeres konzultációt, az álláspontok ütköztetését és közös állásfoglalások kialakítását azokban a témákban, amelyek a szakma érdeklődésre tarthatnak számot.

A Műszaki Tagozat tagjai többek között az anyagmozgató és a komissiózó technológiák jelenéről és jövőjéről, a raktári rendszerek karbantartási és ellenőrzési követelményeiről, termékazonosítási és nyomon követési megoldásokról, raktárkezelő szoftverekről terveznek párbeszédet, kerekasztalok, előadások, workshopok és vállalatlátogatások formájában.
A tagozathoz elsőként csatlakoztak a targoncák és egyéb emelő- és szállítógépek, állványok, rakodóeszközök, vonalkódok és vonalkódolvasók, címkék, csomagológépek és eszközök főbb gyártói, forgalmazói és felhasználói.

A Műszaki Tagozat vezetőjének Somogyi Attilát, az SSI Schäfer ügyvezető igazgatóját választották az alapító tagok. Somogyi Attila munkáját egy öt főből álló vezetőség segíti Gaizer Tamás (Régens Zrt.), Nagy László (ControlSys Team Kft.), Sárvári Endre (Érd-Kom Kft.), Szomor László (ZENIT Kft.) és Vasziljevics Győző Tamás (Seismoprotect Kft.) személyében.

A tagozat várja a további érdeklődőket is köreibe. A csatlakozás feltétele az érvényes MLBKT tagság. (Belépési nyilatkozat itt található.)

Képgaléria az alakulásról

Adjon visszajelzést!