A Georgia Institute of Technology, a Capgemini Consulting és a Panalpina idén is elvégzi (immáron 15. alkalommal) a 3PL logisztikai szolgáltató piacról szóló felmérését. Minden évben rengeteg ellátási lánc vezető vesz részt a felmérésben, ebben az évben pedig különösen megéri kitölteni a kérdőívet.

3PL felmérés 2010 – Hasznos információk a részvételért cserébe

A Georgia Institute of Technology, a Capgemini Consulting és a Panalpina idén is elvégzi (immáron 15. alkalommal) a 3PL logisztikai szolgáltató piacról szóló felmérését. Minden évben rengeteg ellátási lánc vezető vesz részt a felmérésben, ebben az évben pedig különösen  megéri kitölteni a kérdőívet.

40 részvevő, aki logisztikai szolgáltatóval dolgoztat, ingyenes részvételi lehetőséget nyer az “eyefortransport?s 3PL Summits” valamelyikére (a 2500 dollár értékben), ami a világ legnagyobb rendezvénye, ahol logisztikai szolgáltatók és felhasználók találkoznak. Az egyik rendezvény Atlantában lesz június 21-23. között, a másik Brüsszelben, novemberben. A nyerteseket április 30-án sorsolják, érdemes tehát minél előbb kitölteni a kérdőívet!

Minden kitöltő már a nyilvános szeptemberi megjelenés előtt kézhez kapja a tanulmányt.

Mindenki véleményére számítanak – legyen az 3PL szolgáltató, felhasználó vagy nem felhasználó. Azok számára, akik az FMCG vagy az egészségügyi szektorban tevékenykednek, néhány speciális kérdést is tartalmaz a felmérést.

A kérdőív nyelve az angol, kitöltése, amit csak az interneten keresztül történhet, 15 percet vesz igénybe!

A kitöltéshez kattintson ide!

A kérdőív kitöltésének határide: 2010. május 15.

A 2009-es felmérésről készült tanulmány megtekinthető alább.

Adjon visszajelzést!