Magyarország a hatásaiban még teljesen le nem zárult pénzügyi válságból egy olyan ingatag egyensúlyi helyzetbe jutott, amely a jelenlegi fejlesztéspolitika eszközeivel továbblépésre nem ad lehetőséget. A hazai gazdaság számára a válságból való kilábalás, illetve a társadalmi és morális felemelkedés beindításának legfontosabb eszköze az Európai Uniós források hatékony felhasználása. Elérkeztünk a 2007-2013 támogatási időszak feléhez - ideje megvonni a mérleget. Félidő címmel tart konferenciát a témáról a Magyar Pályázatkészítő Iroda Zrt. (MAPI Zrt.).

MAPI Gazdaságfejlesztési konferencia

Magyarország a hatásaiban még teljesen le nem zárult pénzügyi válságból egy olyan ingatag egyensúlyi helyzetbe jutott, amely a jelenlegi fejlesztéspolitika eszközeivel továbblépésre nem ad lehetőséget. A hazai gazdaság számára a válságból való kilábalás, illetve a társadalmi és morális felemelkedés beindításának legfontosabb eszköze az Európai Uniós források hatékony felhasználása. Elérkeztünk a 2007-2013 támogatási időszak feléhez – ideje megvonni a mérleget. Félidő címmel tart konferenciát a témáról a Magyar Pályázatkészítő Iroda Zrt. (MAPI Zrt.).

Időpont: 2010. május 28., péntek, 9.00-13.00

Témák

  • Hogyan hasznosult az eddig lekötött 3,5 ezer milliárd forint?
  • Mely fejlesztési területek játszanak meghatározó szerepet Magyarország jövője szempontjából?
  • Hogyan alakítható ki egy hatékony, a forrás-felhasználókat kiszolgáló, a kormányzati fejlesztési stratégiával harmonizáló támogatási rendszer?
  • A MAPI kezdeményezésére május végén megrendezésre kerülő konferencia megoldási opciókat, kész válaszokat kínál a kormányzat számára. A december óta folyó munka 4 pillérre épül. Ezek:
  • 7 év támogatásközvetítési projektmenedzsment tapasztalata, a MAPI Zrt. több mint 40 fős csapatának bizonyított szaktudása,
  • a több száz pályázó és ügyfél megkérdezésével elvégzett, a hazai pályázati rendszerrel kapcsolatos véleményeket összegző piackutatás eredménye,
  • az ország 10 kiemelt településén a régiók vezető vállalkozóinak részvételével megtartott konzultáció-sorozat tapasztalatai,
  • közel 100 szakértő és intézményi tanácsadó szakvéleménye.

Részvételi díj: 50.000 Ft + ÁFA

Elő-regisztrált kiemelt ügyfelek számára tiszteletjegyet biztosítanak a szervezők.
A tiszteletjegyek száma a terem befogadóképessége miatt limitált.

Részvételi szándékukat kérjük, a kitöltött regisztrációs lap elküldésével jelezzék a szabolcs.nagy@mapi.hu e-mail címen legkésőbb 2010. május 21-ig!

A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

Adjon visszajelzést!