Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság "Beszerzési ABC" címmel szervez konferenciát.

Beszerzési konferencia és képzés Erdélyben

Az MLBKT Beszerzési Vezetők Klubja, a székelyudvarhelyi Modern Üzleti Tudományok Főiskolája és a Romániai Magyar Közgazdász Társaság “Beszerzési ABC” címmel szervez konferenciát.

Beszerzési Vezetők KlubjaA program célja, hogy beszerzési területre újonnan került szakemberek, illetve más funkcionális területről jövő munkatársak számára átfogó, rendszerezett tudást adjon a beszerzési terület szerepéről, legfontosabb feladatairól és kihívásairól.

A képzés kiváló lehetőséget biztosít azoknak a szakembereknek is, akik a beszerzéssel együttműködő területeken dolgoznak, vagy esetleg beszállítóként kerülnek kapcsolatba beszerzőkkel. A tréning segítségével megismerhetik a beszerzési munkatársak gondolkodását, a terület mozgatórugóit, gyakorlatait, ezáltal előmozdítva a problémák közös megoldását, a hatékonyabb feladatvégzést és az együttműködést.

Az oktatás előadói magyarországi és multinacionális vállalatok tapasztalt vezetői, illetve a Budapesti Corvinus Egyetem elismert oktatói. Ez biztosítja, hogy előadásaik ötvözik az elméleti és gyakorlati tudást, amelyek a nemzetközi trendekkel kiegészülve széles áttekintést nyújtanak a résztvevőknek a fontos és korszerű beszerzési ismeretekről és technikákról.

További információk és jelentkezés >>

Adjon visszajelzést!