Az MLBKT Benchmarking Tagozata és a TEQUA International Kft. a lean menedzsment alapjairól tart workshopot. Az első 5 résztvevő ingyenesen vehet részt a programon.

Lean menedzsment alapok – 8 ingyenes hely MLBKT tagoknak

Az MLBKT Benchmarking Tagozata és a TEQUA International Kft. a lean menedzsment alapjairól tart workshopot. Az első 8 résztvevő ingyenesen vehet részt az interaktív programon.

Célcsoport

Ügyvezetők, termelésvezetők, logisztikai vezetők, LEAN Managerek, a szervezet működési folyamatait irányítók.

Cél

A LEAN alapok program célja megismerni ennek a gondolkodásmódnak a lényegét, megismerni a TPS elemeit és ezek jelentőségét a rendszeren belül.

Modulok

A Lean alapjai – vezetői szemszögből, az 5 Lean alapelv, 7 Muda, LEGO játék, 0 hiba koncepció /Jidoka. Az ismeretek átadása egy játékkal megvalósított szimulációra épül, ahol a résztvevők egy nap alatt élhetik át a tradicionális szervezetből a LEAN szervezetbe való átmenet sokkoló, és izgalmas élményét. A játék lehetőséget nyújt az egyes LEAN rendszerekben alkalmazott módszerek jelentőségének megértéséhez és a résztvevők motiválásához a módszerek alkalmazása területén.

Előadók

TEQUA Akadémia minősített oktatói

Lezárás

TEQUA részvételi igazolás a sikerrel vizsgázóknak

Időpont:
  1. június 1.
Helyszín:

MÁV Zrt. Beszerzési és Készletgazdálkodási Szolgáltató Egység, Budapest Könyves K. krt. 54-60. (Parkolási lehetőség a környező utcákban.)

H-1092. Budapest, Könyves Kálmán körút 54-60. (térkép)

Részvételi díj

Az MLBKT tagjai számára a programon való részvétel ingyenes.

38.000,-Ft + ÁFA tanfolyamdíj (vizsgadíjat tartalmazza)

Kedvezmény

PANAC, NOHAC és MAJOSZ tagok 10% kedvezménnyel jelentkezhetnek

MLBKT tagoknak, korlátozott számban, a részvétel díjmentes!

Megjegyzés

A képzés a Lean hatékonyságfejlesztési tréningsorozat egyik modulja, csak erre az egy napra is lehet jelentkezni. Ha legalább 3 napra jelentkezik a képzéssorozat moduljaiból, az oktatás a szakképzési hozzájárulás terhére elszámolható! (20 óránál hosszabb képzések számolhatók el)

A 12 napból álló LEAN tréningsorozat legalább 5 napján és az utolsó napon önálló prezentációval való részvétellel Lean/TPS vezető képesítés szerezhető meg! Az 5 nap tetszőlegesen választható ki a programból.

A sikeres vizsgaprezentáció feltétele, hogy a bemutatott projekt eredményeképpen, legalább a képzési díjak + 25% megtérüljön a delegáló vállalat részére!

  • munkaidő költségben
  • nem megfelelő termék vagy szolgáltatás költségében
  • területi kihasználásban (pl. bérleti díj)
  • egyéb, például dolgozói ötletek, javaslatok

Jelentkezzen most!

Adjon visszajelzést!